Biztonságos Youtube konvertáló oldal?
Figyelt kérdés
Eddig a convert2mp3 oldalt használtam, ami eléggé bejött, ugyanis lehetett szerkeszteni az előadót és lehetett albumot megadni a konvertáláshoz, de ehhez még csak hasonló oldalt sem találtam. Szeretném továbbra is ezt az oldalt használni, de sajnos elkezdtem vírusokat összeszedni a weboldal által. Szóval, ha valaki tudna ehhez az oldalhoz hasonlót mondani, amivel szerkeszteni tudok és nincs tele vírussal, hálás lennék.2019. márc. 8. 21:37
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen.
2019. márc. 8. 21:42
4/5 anonim válasza:
Az összes tele van vírussal, úgyhogy Adblock és jó vírusirtó, ha ilyet akarsz használni. És tiltsd le a felugró ablakokat.
5/5 anonim válasza:
Vagy ott van a VideoDownloadhelper böngésző-bővítmény - az a gépeden fut, nem külön weboldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!