Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit lehet vele csinálni?

Mit lehet vele csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tegnap újra akartam rakni a gépemet,nert nem volt rajta hely. Viszont Libre Officeon kîvül semmi nem volt rajta. Elötte probaltam az alapfájlokban letörölni a felesleges fájlokat(nyilván ami feltétlen szükséges azt a gép se engedte letörölni). Újratelepítésnél

Mindig csak 38%-ig jutott el,ezért 2x újrainditottam. Viszont amikor 3x akarta telepítenj 15%-ig jutott és a net elment,ezért megint újra kellett i dítanom. Azóta a laptop márkaját írja ki majd fejete háttér és újra laptop márka,és ez így megy tegnap óta.

Mit lehet ezzel tenni?

Szervízben újra tudják telepíteni,vagy új gép kell? Ha valakinek volt hasonló problémája kérem írjon :).

Ui.: Illetve néhány fájl a pendriveomon van,de a pendrive egész idő alatt a géphez volt és így is működtek még frissítés elött.

#laptop #tonkemehetett
2019. márc. 8. 17:11
 1/3 A kérdező kommentje:
Acer laptopom van
2019. márc. 8. 17:12
 2/3 SzG1 válasza:
Valószínűleg Te nem fogod tudni megoldani, szervizben elvileg megcsinálják.
2019. márc. 12. 11:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2019. márc. 12. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!