Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Asus laptop feltelepítése?

Asus laptop feltelepítése?

Figyelt kérdés

Tegnap vettem egy aSUS x540na laptopot "rendszer nélkül"

Van rajt egy Endless nevű kezelőfelület ami helyett win 7et akartam. 4 órámba tellett felismertetni vele a rufusolt penyót de a telepítés lefagyott folyton (ugyan az az ISO amivel az enyém is felvan telepítve)

Gondoltam akkor használom a gyári CD-t és rárakom a win10et amit adtak hozzá.

A baj hogy a bios akármit akárhogy állítok nem látja pedig pörög a cd. Valaki segítene

2019. márc. 2. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha jól van beállítva a boot menü akkor látni kell neki a cd-t, főleg, ha működik is az olvasó. A baj lehet veled van, nem az eszközzel.
2019. márc. 2. 14:50
 2/8 A kérdező kommentje:

[link]

ez a fajta boot menüm van...

lehet állítani a boot sorrendet, engedélyezni a fast boot-ot a security boot -ot és okézásnál azt hogy miről bootoljon....

ELső kettő se ki se bekapcsolva nem segít.. :(

2019. márc. 2. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:
A cd van az első helyen a boot sorrendben??
2019. márc. 2. 15:19
 4/8 A kérdező kommentje:
az a baj h a boot menü nem is látja a cd-t pedig gyárilag adták hozzá szóval eredeti.
2019. márc. 2. 15:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem illesztő programok vannak véletlenül azon a cd-n??
2019. márc. 2. 15:48
 6/8 A kérdező kommentje:

nem, rá is van írva a gép neve típusa meg hogy windows 10

megnyitva másik gépen is "windows 10 setup, boot, image" szoval ugyan az mint a win7 iso-jában csak win10

2019. márc. 2. 16:12
 7/8 repulo ***** válasza:

Hasonló volt a probléma, találtak megoldást.

[link]

2019. márc. 2. 17:06
 8/8 A kérdező kommentje:

elvittuk infoshoz.

allitolag a benne levo alkatreszek letiltjak a 7 et

2019. márc. 11. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!