Black & Decker 10.8 V Lion aksis ultrakompakt akkus fúró/csavarozó 13000 forintot megér-e? , mennyire jó a teljesítménye?
Ez volt az
STRAUS 2db 15 részes 2 akkumulátor Ni-cd Akkus Fúró + Kiegészítők Kofferrel 18V ST/CD18-219 13 .990 Ft kikuldve
Ez volt az ket honapja.
STRAUS 2db 15 részes 2 akkumulátor Ni-cd Akkus Fúró + Kiegészítők Kofferrel 18V ST/CD18-219 1 13 .990 Ft
Ne vegyél ilyet. Ma már NI-Cd akkusért nem éri meg pénzt kiadni.
Régen voltak nekem ilyenek, nem erős, nem jó az akkuja, nehéz, soká tart feltölteni, illetve fel is kell, tölteni, mert ez még igényli. Az a 300W amiről írnak, az 30W valójában. Egy kicsit odanyomsz neki, máris lefüstöl a motor vagy a szabályzó.
Olcsón használható mindentudót nem kapsz.
A boschnak van az Uneo család, az betonba is fúr, de drágább. Nekem van kettő, egy kissebb meg egy nagyobb, használtan vettem, mert úgy megérte. Viszont csavarozónak is lehet használni, de mégsem az igazi, mert nyomatékszabályzás nincs benne. De tiplizni kiváló, akár csempébe is fúrkálni, betobnba, bármibe.
Ugy latszik csak draga a jo? Nevetseges.
A Bosch green az a handyman tipus legalacsonyabb minoseg es csak konnyu hasznalatra, de ha nektek jo 34 ezerert akkor sok sikert.
Megvetitek a kettot 13 ezerert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!