Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a különbség ezek között az...

Mi a különbség ezek között az elektromos rovarcspdák között?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni otthonra ilyen elektromos rovarcsapdát, a legkisebb teljesítményűt keresem.

Több helyen is láttam (persze egyelőre mindenhol hiánycikk) de nem igazán értem, hogy az árában miért vannak ilyen nagy eltérések. Ezeket nézegettem, de nem látok különbséget.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A teljesítményekben sem látok nagy különbséget...annyi, hogy más a gyártója?

2010. júl. 1. 15:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Az alaptipus a fekete hengeres, de ennek is van egy nagyobb és kisebb változata(nem látom a méretet), kétféle fényforrással: a 4W-os neon, ez tartósabb, a 15w-os hagyományos, ez kb.1 hét tartós netto használat után kiég. Ez kevés, mert ugye ez egész éjjel kell hogy égjen. Egy van, ami nem a klasszikus hengeres, és egy másik link nem jön be. Nagy neonos a jobb.

Ebben a kivitelben és méretben hatása csekély, esetleg előzetesen teljes sötétben üres kis hálóban gondosan elhelyezve(szoba közepe, csillármagasság).

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztart..

2010. júl. 1. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!