Facebook üzenetek?

Figyelt kérdés
A facebook tényleg akkora gy*kér alkalmazás , hogy a valaha leírt üzeneteket sehogy nem lehet eltávolítani és a valaha vélt általam helyesnek tartott gondolatok rám ragadnak egy életre , ha azt a másik illető vissza keresi? Értem én , hogy felelősséget kell vállalni , azért amit leírunk , de mi lesz azzal a generációval , akik már fiatal korukba megkapják az alkalmazást , és felelősség nélkül irkálnak , meg küldözgetnek üzeneteket , melyeket később ők is szégyelnének. Valaki tud erre megoldást? Nektek mi erről a véleményetek?

2019. febr. 14. 22:16
 1/3 Thoughtful válasza:
Már lehet törölni legalább is nekem kiírja ha az akivel beszélek töröl valamit hogy xy törölt egy üzenetet
2019. febr. 14. 22:55
 2/3 A kérdező kommentje:
csak 10 percre visszamenőleg lehet törölni , annál későbbre visszanenoleg nem
2019. febr. 16. 09:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Van erre megoldás, úgy hívják nevelés. Ha a szülő rendesen neveli a gyereket nem fog túl korán facebookhoz jutni hogy olyat írjon amit később megbánhat.
2019. márc. 5. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!