Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit lehet vele kezdeni?

Mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés
A hp 250 g6 laptopon a némító gombnál van egy kis égő. Ez a kis égő már egy pár napja nem ég ha a laptop le van némítva. Lehet vele valamit kezdeni, hogy megint égjen? Mi lehet a probléma?
2019. febr. 13. 20:00
 1/6 SzG1 válasza:
Szedd szét a laptopot, szedd és forraszd meg az égő csatlakozasát. Amennyiben ezt nem szeretnéd vállalni, vidd szervizbe.
2019. febr. 13. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Te valami gázégőről beszélsz?

Mekkora lánggal szokott égni?

Vagy nem is ég, csak világít?

Nem is égő, csak LED?

Mai világban létezik még, aki nem tudja, hogy ilyen esetekben LED-ről szoktunk beszélni?

[link]

2019. febr. 13. 20:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem kell ilyen bunkónak lenni 2-es. Ha nem tudsz segíteni, akkor ne is kommentelj, mert nem vagyok kíváncsi a hülyeségedre.
2019. febr. 13. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Tetszik vagy sem, azért is mostantól megjegyezted, hogy a LED nem ég, csak világít.

Ezt pedig nekem köszönheted.

Szívesen!

Segíteni pedig nincs mit, szervizemben bizonyára tudnám javítani, de aki már így kérdez, hogy "égő", az mit akar?

Keress egy hozzáértő szakembert, neked ez úgysem fog menni.

2019. febr. 13. 21:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Képzeld el s.eggfej, hogy megoldottam a problémát. Lehet hogy nem vagyok számítógép zseni, de tudok élni anélkül, hogy pontosan használnám a “led” megnevezést. És úgy látszik mégse vagyok olyan nyomi, hogy ne tudnám megcsinálni azt amit a te kis “szervizedbe” szerinted meg tudtad volna oldani. Ki se kellett tegyem a lábam a házból és megoldottam.
2019. febr. 20. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Ismerem az ilyen "megoldásokat", láttam már épp elég gánymunkát.
2019. febr. 21. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!