Ez az 5V-ról 12 V konverter vajon outputban is tudja a 2 A-t?
power bankról akarom a 12 V-ot, és kisebbet már rendeltem, az az 1 A-t eléggé melegedve de bírja (kb fele ekkora).
Ez a típus mikor azt írják h "CURRENT" az vajon a bemenőre lés a kimenőre is értendő? mert nekem 2A kellene 12V-on, de nem értem, miért nem írják oda egyértelműen h mennyi az OUTPUT értéke.
Ha csak nem a CURRENT jelenti a kimenőt is? ez lenne a kérdésem ...
Oda van írva 2A vagy 2,1 A, de bármelyik is igaz, figyeld az egyik képet: szerepel rajta 5V / 1A betáp(5W) és 9V / 1A kimenet (9W).
Ezt sajnos a fizikában még nem fedezték fel, hogy egy fekete dobozba bemegy 5W és kijön 9W. Vagy legalábbis nem valós időben.
Ezt csak úgy lehetne megtenni, hogy a dobozban elrejtek valamilyen energiatárolót is, amiben felhalmozok valamennyi energiamennyiséget (hosszabb idő alatt), majd azt rövidebb idő alatt adom le (tehát időben összébb sűrítve, koncentrálva).
Akkor rövidebb időre ugyan, de nagyobb teljesítmény fog létrejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!