Ze_boy kérdése:
Ha valaki fürdik a kádban . Én meg nem messze száritom a hajam, és valahogy bele csúszik a hajszárító a kádba akkor hány % hogy a személy aki éppen fürdik az meghal?
Figyelt kérdés
Azért kérdem mert majdnem megtörtént velem,és testvéremmel.2019. febr. 9. 14:20
1/8 anonim válasza:
Hogy jut eszedbe hajatszárítani úgy, hogy valaki melletted fürdik? :O
2/8 anonim válasza:
A választ nem tudom, de tényleg létezik olyan, e szempontból műveletlen személy, aki a vízzel és családtaggal/saját magával teli kád környékén hajszárítózik?
Az én családtagjaim kijönnek a fürdőszobából, hogy hajat száríthassanak.
4/8 anonim válasza:
Ha van szakszerűen beszerelve FI-Relé, akkor 0%. Ma már kötelező minden új építésű háznál, lakásnál, de régi lakásokban lehet, hogy nincs. Akkor viszont jó eséllyel meghal.
5/8 anonim válasza:
Esetleg nézted a Columbo c. filmsorozat tegnapi epizódját? Ugyanez volt a téma, hajszárító helyett habverővel!
6/8 Szirty válasza:
A körülményektől függ.
Van-e EV relé az adott áramkörön, fémből van-e a kád földelve van-e vagy műanyag, stb.
De akárhogy is, ez így nem jó ötlet ha nem akarod kinyírni az illetőt.
7/8 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy igen nagy az esély a végelgyengülésre.
Túlélésre talán annyi az esély, mint a lottó ötösre.
8/8 anonim válasza:
"Ha van szakszerűen beszerelve FI-Relé, akkor 0%."
Ezzel ne hitegessük magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!