Ajánlanátok olyan okosórát ami?
A legfontosabb h viszonlagosan pontos vérnyomásmérő legyen benne, emellett nem árt alvásfigyelés, pulzus, véroxigén.
Köszi előre is!

Okosóra soha nem fog vérnyomást mérni, esetleg csak pulzust.
Vegyél csuklóra rakható vérnyomásmérőt, önfelfújósat. Az se pontos, csak kábé.
"Okosóra soha nem fog vérnyomást mérni, esetleg csak pulzust."
- ez nettó badarság , nem ezt kérdeztem.
Tucatnyi okosóra tud vérnyomást mérni, csak nem tudok közülük választani , ezért kértem a nagyérdemű segítségét, de látom hiába...

"Mutassál már legalább egy okosórát ami vérnyomást mér."
www.youtube.com/watch?v=p5bOqKUD8Ts
www.youtube.com/watch?v=Go7FZr1y7FU
10 Best Blood Pressure Watches - March 2019 [link]
- Igaz, hogy csak egyet kértél, kaptál többet, remélem kezdetnek ennyi elég :D:D
"amik vannak, csak megközelítő értékeket (se) tudnak mérni" - azért az FDA jóváhagyását megkapni (Omron)... Ok, nekem jó lesz az, még ha csak "megközelítő értéket" ad, csak drága. Ezért is kértem ajánlást, hátha valaki tud, mást, olcsóbban. Igen látom a saját linkemen listázott órákat, igen látom az árakat is.
Naivan reméltem, hogy valakinek már van tapasztalata ilyennel, esetleg olyannal amit nekem nem dobott ki a gugli első oldala.
Azért az elég tragikomikus, hogy én kérek ajánlást, , aztán a végén nekem kell bizonygatnom még azt is, hogy létezik ilyen kütyü.

Tanácsot kértem nem kioktatást.
Pár kommenttel feljebb még azt se tudtad hogy létezik ilyen.

"Pár kommenttel feljebb még azt se tudtad hogy létezik ilyen."
Új "Iphone XS" is létezik 30.000Ft-ért, klónnak csúfolják. Ugyanúgy parasztvakítás. Még nincs ilyen óra az Omronon kívül, én meg azt nem mondanám okosórának.
A Samu legújabb okosórája ígért ilyen funkciót, de megjelenése óta még csak pár napja lett kiadva a frissítés, hogy használhassák a felhasználók ezt a fícsőrt. Ámbár nagy kudarcot vallott, az appra csak negatív értékelés érkezett, mert vagy nem kommunikált az órával, vagy a telefonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!