Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ajánlanátok olyan okosórát ami?

Ajánlanátok olyan okosórát ami?

Figyelt kérdés

A legfontosabb h viszonlagosan pontos vérnyomásmérő legyen benne, emellett nem árt alvásfigyelés, pulzus, véroxigén.

Köszi előre is!

2019. febr. 6. 10:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez megfelel a kritériumaidnak, és teljesen jó minőségű eszköz: [link]
2019. febr. 6. 11:36
 2/13 A kérdező kommentje:
köszi, de ebben ha jól látom nincs vérnyomásmérő.
2019. febr. 6. 14:20
 3/13 anonim ***** válasza:

Okosóra soha nem fog vérnyomást mérni, esetleg csak pulzust.

Vegyél csuklóra rakható vérnyomásmérőt, önfelfújósat. Az se pontos, csak kábé.

2019. márc. 9. 18:49
 4/13 A kérdező kommentje:

"Okosóra soha nem fog vérnyomást mérni, esetleg csak pulzust."

- ez nettó badarság , nem ezt kérdeztem.

Tucatnyi okosóra tud vérnyomást mérni, csak nem tudok közülük választani , ezért kértem a nagyérdemű segítségét, de látom hiába...

2019. márc. 19. 10:46
 5/13 anonim ***** válasza:
Mutassál már legalább egy okosórát ami vérnyomást mér.
2019. márc. 19. 10:51
 6/13 anonim ***** válasza:
Azok amik vannak, csak megközelítő értékeket (se) tudnak mérni. Talán az Omron-nak voltak próbálkozásai implementálni órába, de passz, hogy lett-e belőle valami azóta.
2019. márc. 19. 16:50
 7/13 A kérdező kommentje:

"Mutassál már legalább egy okosórát ami vérnyomást mér."

www.youtube.com/watch?v=p5bOqKUD8Ts

www.youtube.com/watch?v=Go7FZr1y7FU

[link]

10 Best Blood Pressure Watches - March 2019 [link]

- Igaz, hogy csak egyet kértél, kaptál többet, remélem kezdetnek ennyi elég :D:D

"amik vannak, csak megközelítő értékeket (se) tudnak mérni" - azért az FDA jóváhagyását megkapni (Omron)... Ok, nekem jó lesz az, még ha csak "megközelítő értéket" ad, csak drága. Ezért is kértem ajánlást, hátha valaki tud, mást, olcsóbban. Igen látom a saját linkemen listázott órákat, igen látom az árakat is.

Naivan reméltem, hogy valakinek már van tapasztalata ilyennel, esetleg olyannal amit nekem nem dobott ki a gugli első oldala.

Azért az elég tragikomikus, hogy én kérek ajánlást, , aztán a végén nekem kell bizonygatnom még azt is, hogy létezik ilyen kütyü.

2019. márc. 19. 17:20
 8/13 anonim ***** válasza:
64%
öcsi, van lövésed arról, hogy a vérnyomás-mérés miként és miért úgy történik ahogy történik? Még a csuklóra tehető vérnyomásmérők se adnak korrekt eredményt. Egy ilyen bekamuzott parasztvakítás meg... de váljék egészségedre, te pénzed lesz kidobva.
2019. márc. 19. 17:38
 9/13 A kérdező kommentje:

Tanácsot kértem nem kioktatást.

Pár kommenttel feljebb még azt se tudtad hogy létezik ilyen.

2019. márc. 19. 17:51
 10/13 anonim ***** válasza:

"Pár kommenttel feljebb még azt se tudtad hogy létezik ilyen."

Új "Iphone XS" is létezik 30.000Ft-ért, klónnak csúfolják. Ugyanúgy parasztvakítás. Még nincs ilyen óra az Omronon kívül, én meg azt nem mondanám okosórának.

A Samu legújabb okosórája ígért ilyen funkciót, de megjelenése óta még csak pár napja lett kiadva a frissítés, hogy használhassák a felhasználók ezt a fícsőrt. Ámbár nagy kudarcot vallott, az appra csak negatív értékelés érkezett, mert vagy nem kommunikált az órával, vagy a telefonnal.

2019. márc. 19. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!