Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van egy GTX 1050 4GB kártyám....

Van egy GTX 1050 4GB kártyám. Nagyon alacsony a kihasználtsága. Többi lennt?

Figyelt kérdés
GTA V-ben 2467MB videó memória van felhasználva a 4000-ből s azt mondja hogy túlmentem a videómemória határain. (Video Memory Exceeded) A kártya nincs overclockolva és nem is szeretném. De tesztek alapján nagyobb teljesítményt kéne leadjon. Nem lehet hogy a processzor fogja vissza, utánanéztem. Mit lehet tenni?

#GTA 5 #GTX 1050 #GTX 1050 4GB #videókártya alacsony kihasználtság
2019. febr. 1. 12:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Javíts ki, ha tévedek, de tudtommal a 1050-ből csak 2GB-os van, illetve 3GB-os (96bit verzió). Az nem 1050Ti akar lenni? Mert ez esetben nincs ötletem miért fordulhat elő ez a hiba. Ha 1050 akar lenni, akkor meg kifutsz a VRAM-ból, az a probléma (Video Memory Exceeded). Ez ellen nincs mit tenni akkor, cserélned kell a kártyát, ha meg akarod szüntetni a problémát.
2019. febr. 1. 12:53
 2/2 riki11 válasza:
Én is ugy tudom hogy a sima 1050 az 2gb és több mint valószínű mert akkor nem irná ki azt a hibát... Nézd meg az aida-ba a megjelenítésnél... Ennyit tudok segiteni, de ha gtx 1050 ti az 4gb akkor hibás a kártya ha mégis 4gb és 2gb-tól nem engedi tovább az hiba.
2019. febr. 2. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!