Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tárhely (HDD) javítás? Többi...

Tárhely (HDD) javítás? Többi lent!

Figyelt kérdés
A hdd-m elkezdett kecetelni, kattokni én valamiért nem tölti be a Windows-t. Csak kattog és egyéb semmi. A gép sorozatban ki-be kapcsol (gondolom próbálkozik) és ennyi. Ez a link szerint próbáltam megcsinálni de sajna ez sem segített: [link] Ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék. A válaszokat előre is köszönöm!

2019. jan. 31. 20:20
 1/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Annak annyi.
2019. jan. 31. 20:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Ok. Kössz. De valami kézenfekvőbb választ szerettem volna.
2019. jan. 31. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:
A kattogó hdd sérülésre utal, ez kézenfekvő. Dobd ki és használd ki a csere alkalmát, hogy ssd-t rakj bele, 10 ezerért kapsz egyet. Ha az asztalon barkácsolod a lemezt, akkor ez fokozottan igaz.
2019. jan. 31. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:

"Ok. Kössz. De valami kézenfekvőbb választ szerettem volna."

Ez nem elég kézenfekvő?

Nincs benne számodra javítható dolog.

2019. jan. 31. 21:12
 5/8 Ypszilon1980 ***** válasza:

Ez link nem arról szól, ami a te HDD-t baja.

Ha még fel is ismerné a gép és nem kattogna, valószínűleg a lemez már benne össze van karcolva a fej által vagy gyártotta rá a BAD sectorokat. Ha szétszeded, akkor azonnal porszemcsék kerülnek bele és szintén vége, nem igazán tudsz ezzel mit kezdeni.

2019. jan. 31. 22:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért gondolom, hogy hátha javítható. A link alapján próbáltam én is de utána is fennállt a probléma. Azért köszi a választ.
2019. jan. 31. 22:03
 7/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Akkor cseréld ki a kábelt egy nagyobb teljesítményűre,lehet hogy nem kap elég tápot.
2019. febr. 1. 08:45
 8/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ja, bocs neked normál HDD van, akkor nem kábel gond v.s. bár egy másik táp csatlakozóval kipróbálnám. Laptop vagy asztali gép?
2019. febr. 1. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!