Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehetséges hogy valakin...

Hogyan lehetséges hogy valakinek több mint 600 TV csatornája legyen?

Figyelt kérdés
Hallottam valaki ismerősének több mint 600 Tv csatornája van. Ez hogyan lehetséges? Én hiába néztem az előfizetéses csomagokat maximum 150 csatornát tartalmazó csomagot láttam az interneten.
2019. jan. 28. 19:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2400 csatornánk van, IpTV
2019. jan. 28. 22:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha IPTV nem játszik - pedig van 2500:

[link]

illetve 7000(!!!):

[link]

csatornát kínáló szolgáltató is - akkor marad a kábeles (DVB-C), földfelszíni (DVB-T) illetve a műholdas adás.

A legelső eset eléggé behatárolt - a szolgáltatónak (Telekom, Digi, UPC, Invitel,...) ki kell húznia a kábelét hozzád.

A második lehetőségben kis hazánkban a MindigTV adása vehető - ingyenesen 12, előfizetve +26+18 csatornával:

[link]

ha szerencséd van, akkor a környező országok adása is vehető - ehhez nyújt némi segítséget:

[link]

A harmadik lehetőségben 3 magyar szolgáltató van:

* [link]

* [link]

* [link] - bár a Telekom nem köt be újabban, átálltak a kábeles szolgáltatásra

illetve Európában fogható egy rakat műhold:

* [link]

de eléggé hely- és berendezés függő, hogy ebből melyik fogható.

2019. jan. 29. 00:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Ismerős saját parabolaantennát tett a tetőre, nem tudom milyen típusú műholdvevője volt, nem értek ehhez sajnos.
2019. jan. 29. 09:19
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

IPTV - előfizetéses szolgáltatáshoz milyen eszközök szükségesek még a TV-n kívül?!

2019. jan. 31. 00:03
 15/15 anonim ***** válasza:

#14: Szolgáltatója válogatja.

A hazai TV/Internet-szolgáltatók saját set-top boxot visznek ki, vagy saját alkalmazást/weboldalt:

* [link]

* [link]

* [link]

üzemeltet.

Az általam említett szolgáltatások a felhasználóra bízzák az eszközválasztás lehetőségét: több féle okosTV-t (Samsung, LG,...), játékkonzolt (XBox One, PS4), TV-okosítót (Apple Airplay, Amazon FireTV, Google Chromecast), set top boxot (főként Infomir MAG IPTV box) támogatnak - de ez, mint mondtam, szolgáltatásfüggő.

2019. jan. 31. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!