Meg tudja mondani valaki hogy digitális földi beltéri milyen sávon fogható analóg tv vel?
VGA kimenettel pl, azon pontosan ott fogod, és sztem scarton is.
Ill modernkebekknél az "AV" kapcsolóval vagy az 1-es vagy a 2-es állásban.
Amire te gondolsz, azt csak az RF-modulátoros kimenetű boxok tudják, ami a ritkább típus egyébként, noha nekem is van belőle.
Tehát a típust el kell árulnod, mert nagyon nem mindegy!
Amiről az előző beszél, az meg csak az alapsávi AV-kimenetet. Azt még fel kell feltenni RF-re (modulálni), csak akkor tudod valamilyen frekvencián befogni.
Bocsánat, de sajnos nem értem a válaszokat, s lehet nem voltam elég pontos a leírásnál...
Lényeg hogy a tv-men nincs semmi csati csak a "normális" koax vagyis pontosabban csak szalagkábelem van...
De mit nem lehet azon érteni, hogy a box típusáról beszéltem?
Egyik box tud ilyet másik nem. Méghozzá a többség nem.
Koaxiális és szalagkábel is két külön műfaj.
Akár megadhatnád a TV típusát is, hadd csodálkozzunk, mert én ilyeneket javítok, de már egyik ügyfelemnél sem találkozom ilyen régi TV-kkel, amin nincs AV-bemenet.
Ez egy elektron 20 Videoton tv :)
Eladó és a vevőnek akartam bemutatni hogy működik... Amúgy wayteq 95cn....vagy valami ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!