Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tudtok olyan kapcsolást, ahol...

Tamas3791 kérdése:

Tudtok olyan kapcsolást, ahol egy kapcsolóval két különböző vezetéket is összeköt?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy jön A vezeték amit A val és B amit B vel kellene összekötni. Egy kapcsoló van, és ezt kellene megoldani úgy hogy nem keveredhet A-B vel semmiképp

2019. jan. 26. 10:37
 1/3 Bubuka508 ***** válasza:
100%
Egyszerű 2 áramkörös kapcsolóval (pl. KBMC) megoldható, nincs ebben semmi bonyolult. Az egyik ágba az A bejövő és elmenő, a másikba a B ugyanilyen vezetékét kötöd és akkor egymástól áramkörileg függetlenül, de egyszerre kapcsolhatod a két ágat.
2019. jan. 26. 10:54
 2/3 Bubuka508 ***** válasza:
100%
Bocs, a KBMC-t lehet, hogy rossz példának hoztam fel, mint típust, mielőtt még földbe döngölnének, de a lényeg a 2 áramkörös kapcsoló.
2019. jan. 26. 10:57
 3/3 Szirty ***** válasza:
0%

Egy kapcsoló alapvetően két különböző vezetéket köt össze a saját két kivezetésével.

De ha összekötöd a kettőt akkor azoknak bizony lesz közük egymáshoz.

Ha nem A és B vezetéket írtál volna hanem A és B áramkört, akkor teljesen más lenne a helyzet.

Szerintem fogalmazd meg pontosabban mit is szeretnél de lehetőleg ne úgy, hogy az általad kitalált megoldással kapcsolatban kérdezel, hanem a felmerült problémát írod le!

2019. jan. 26. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!