Miert kapcsol ki a TV online filmezéskor?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem rég vettem egy Sharp típusú 123" 4k tv-t. A problémám az lenne,hogy ha online filmeket akarnak nézni,még el sem indítja a filmet de a TV mar újraindul. Azt is tapasztaltam,hogy Youtubeon néztem egy filmet es másfél ora utan ugyan ez történt,lefagyott es ujraindult. Valakinek lenne ötlete? Köszönöm a válaszokat2019. jan. 24. 15:12
11/12 A kérdező kommentje:
Nyilván nem ugy ertettem hogy 500 euro az sok lenne mar erte csak ugy gondolom ennyi pénzért legalább működnie kellene rendesen. Volt egy ugyan ilyen Sharp csak 121" es az tökéletesen ment
2019. jan. 24. 20:09
12/12 anonim 

válasza:

Hát ha nem rossz akkor mit csináljanak vele? Amúgy alkalmazással nézed a yt vagy böngészőből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!