Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik diktafont érdemes...

Bambuci2 kérdése:

Melyik diktafont érdemes venni 30-50 000 Ft-os kategóriában?

Figyelt kérdés

Az árukeresőn kapnak a legdrágábbak is hideget - meleget. Nekem céges tárgyalásokhoz van rá szükségem. Főnököm számára a fontos, hogy egyszerű legyen kezelni, nekem pedig az, hogy jó hangminőségben vegyen fel és kompatibilis legyen PC-vel.

Ti használtok-e ilyet, ha igen, melyiket?

2019. jan. 23. 10:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért nem használtok mobiltelefont erre?
2019. jan. 23. 11:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy olyan mobiltelefon, amelyiknek elég érzékeny a mikrofonja, jó lesz hangot felvenni, nem kell erre külön eszköz.
2019. jan. 23. 11:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Jelenleg mobiltelefon van. De a cégnél én ezernyi dolgot látok el, főnökömnek folyamatosan igénye van tárgyalások, telefonbeszélgetések alkalmával arra, hogy saját kezűleg kezelje. Na most, próbáljátok ránevelni vidéken nőtt, nyugdíjas apátok/nagyapátok az érintőképernyős okostelefon használatára, aki kb. a nyomógombost se érti. Ez kb. ugyanaz a szituáció.

A diktafont csak megnyomja, beszél rá, és meg van oldva a dolog. Elméletben.

2019. jan. 25. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!