Hány évig bírja 1 epilátor?

Nekem is van, egy kis béna rossmanos
Nagyon szeretem és úgy havonta hasznalom
Már lassan 1 éve megvan, eddig remekel

Én Philips-et vettem annak idején, és 6 év után sem volt semmi baja! Nem koptak el a csipeszei, pedig rendszeresen használtam. De kidobtam, mert áttértem a borotvára.
Ha újra akarnék venni, megint Philips-et választanék. Ja, és a márka legolcsóbb készülékét vettem annak idején.

1. Kínából 20 euór körül már minpőségit vehetsz.
2. A pasik nem a mindig epillált lábra buknak. Tök fölösleges ezen görcsölnöd.

Na használod már rendszeresen?
Az én epilátortörténetem:
Első tinikoromban egy jégakus philips, még nővétemmel ketten nyúztuk, ahoz képest sokáig bírta, szerintem vagy 5 évig. (De lehet 7)
Aztán saját epilátorom babyliss volt, kemény egy évig bírta, talán a motor adta be a kulcsot, nem emlékszem.
Aztán vettem egy x epileset, sztem másnap tönkre is ment, kicserélték. Az új talán egy évet bírt. Nem forgatta meg a csipeszeket, csak visított..
Nyáron vettem a legolcsóbb philips satinellét, teljesen jó volt, de közben kaptam egy 7es braunt. Most azt használom, mert vezeték nélküli, de őszintén sok különbséget nem érzek az olcsó philips és a drága braun között. Hónaaljnál jobb a philips. Lábnál meg. Hát egyszer kipróbálom az egyiken ezt a másikon azt, azt meglátjuk.
Mindensetre eltettem a blokkokat, ha gari időn belül romlana el én visszaviszem.
Igen, kb hetente-kéthetente végigmegyek a bikinivonalon, combon, hónaljon és eddig tökéletes (: remélem bírja egy ideig
ja, az alsó lábszáron egy ideig borotváltam és nagyon fáj ott:( ott nem bírom, marad a penge
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!