Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen laptopot ajánlanál?

Milyen laptopot ajánlanál?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy laptopot, viszont hiába nézegetem őket, én nem értek hozzá. Ugyanígy nem akarok csak úgy bemenni egy üzletbe, mert nekem bármit el tudnának adni.

Tanulásra (pl. szimpla office) és szórakozásra (pl. netezés, filmezés) használnám. Ami fontos, hogy legyen könnyű és kisebb méretű (mert ide-oda hordozom), viszonylag hosszú üzemidő és ugye a szokásos, hogy megbízható, gyors, stabil.

2019. jan. 5. 00:51
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és, ha muszáj lenne mondanom egy árat, akkor max. 300.000. Mindenképpen újat szeretnék, de azért nem szeretnék rákölteni egy vagyont sem és azért a legolcsóbbat sem szeretném.
2019. jan. 5. 00:53
 2/2 szántóvető ***** válasza:

ennyi pénzért dellt vennék mert ezek a legjobbak.

[link]

van belőlük vostro,latitude,inspirion fantázianevű(meg az xps sorozat,de azok drágábbak.)itt meg tudod nézni hpgy milyen felhasználási területre szánták az egyes típusokat:

[link]

2019. jan. 5. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!