Viper13 kérdése:

Sims 4 windows 10re?

Figyelt kérdés

Szóval még régebben vettem meg a játékot és a laptopomon windows 10 operációs rendszer van. Próbáltam telepíteni de mivel nem kompatibilis ezért nem sikerült.

Nem tudnám valahogy kompatibilisé tenni?

Mert sajnálom egy kicsit azt a pénzt amit úgymond kidobtam rá.Néztem a neten de sehol se írják hogy windows 10re jó.

Köszönöm a válaszokat.

2018. dec. 30. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Miben nyilvánul meg, hogy nem az? A kiadó szerint kompatibilis:

[link]

Ha lemezesen van meg, próbáld helyette Originről telepíteni, hiszen az kell a futtatásához. Ha hozzáadtad a játékot akkor online is letölthető a játék, nem kell a lemez többet.

2018. dec. 30. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem nincsen baja a Win 10-zel. Sőt, szerintem a játékosok nagy része ma már Win 10-en futtatja.

Miben nyilvánul meg, hogy "nem kompatibilis"? Van hibaüzenet vagy valami?

2018. dec. 30. 16:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyszerűen még az Orgint se tudja telepíteni
2018. dec. 30. 16:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Megy a Sims4 Win10-en rendesen, nálunk mind a két gyerek gépén megy rendesen a 4 Seasons is. Nálad valami egyedi a probléma.
2018. dec. 30. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmi konkrétabbat nem írtál, hanem csak annyit, hogy nem telepít. De ez mit takar? Ha nem írod le részletesen, a kutya se fog tudni segíteni.
2018. dec. 30. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!