Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért fagy le az xbox 360...

Miért fagy le az xbox 360 slim képernyője?

Figyelt kérdés

A probléma: Mindig lefagy játék közben az Xbox 360 slim képernyője, már pár perc játék után is.

Egy pár napja kezdte el ezt csinálni, akkor ugy kezdődött hogy megállt a játék. Egy kicsit kb fél órát vártam vele hagy hűljön kikapcsolva. Ezután működött órákig. Ezután történt hogy a képernyő elkezdett bugolni fehér csíkokkal neg fehér pöttyökkel néhány helyen. Azóta már a bugolást abbahagyta de a játékok még mindig meg szoktak állni.

+a konzol nem kapcsol ki csak megáll egy képkockánál(változó melyiknél) és ugy marad, nem reagál semmire.

+Minden játéknál megáll pár perc után.

+A játékok tök jól futnak nem laggolnak kicsit se de egyszercsak hirtelen és váratlanul megáll a kép és csak a hardveres kikapcsoló gombra és tálca kiadó gombra reagál.

A 250GB-s hard diskkel nincs baj, mert ki vettem és ugy is játszottam és megállt ugy is.

A túlmelegedéssel hát nemtudom.

Jólszellőző helyen van, a saját beépített ventillátora is megy égett szaga sincs annak amit kifúj belőle ugyhogy nem tudom...

Valami ötlet?

2018. dec. 27. 14:02
 1/3 repulo ***** válasza:
Hát, ha az imádság sem segít, marad a szerelő. :-(
2018. dec. 27. 14:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Esetleg a szétszedés és kitisztítász működhet? Megint bekapcsoltam 2 óra pihenő után csak a menüben az xbox home-on voltam 3-4 percig és megállt...
2018. dec. 27. 15:12
 3/3 repulo ***** válasza:
Sokat piszkálod, sikerülni fog végleg hazavágni. Tudom, tudom, 2 baj is csak a kezdet.
2018. dec. 27. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!