Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » PayPal kártya eltávolítása?

PayPal kártya eltávolítása?

Figyelt kérdés
nemrég készítettem egy PayPal accountot, és amikor hozzá akartam adni a kártyám akkor azt írta ki hogy már használatban van ez a kártya egy másik accounton. mi lehet az oka, és hogy lehet orvosolni? sosem volt paypalom, tehát nem én csináltam

2018. dec. 23. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Valaki ellopta a kártyád adatait és hozzáférése van a hozzá tartozó számlához, amivel hitelesíteni tudta a saját PayPal felhasználójában.
2018. dec. 23. 16:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Valami hiba lehet, frissítsd az oldalt. Egyébként nem lehet azonnal hozzáadni a kártyát, mert egy azonosítót küldenek a számládra, amit meg kell adni. Szóval hiába lopják el, nem tudják beregisztrálni.
2018. dec. 23. 16:35
 3/5 A kérdező kommentje:
és akkor kb nem tudom használni a saját kártyám PayPalon?
2018. dec. 23. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:

OTP-nél van például valami főszámla, ami alatt lehet több alszámla, ez is okozhat zavart, csak már pontosan nem emlékszem erre.

Lehet, hogy olyan kártyád van, amivel kompatibilitási gondjai vannak.

Addig is, míg nincs más megoldás, utalhatsz pénzt a PayPal-számlára közvetlenül, kezdetben én is úgy használtam.

2018. dec. 23. 17:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2018. dec. 24. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!