Vízbe ejtettem a tabletem, nem tölt, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tegnap vízbe ejtettem a Huawei tabletem. Pár órára rizsbe tettem, utána bekapcsolt még, használtam is. Viszont miután lemerült, tölteni nem tudom. Villog pirosan a töltő fény, de nem tölt. Mi lehet a gond vele és vajon meg lehet-e javítani?2018. dec. 23. 10:37
3/14 anonim válasza:
Szerintem az lehet a baja, hogy vízbe ejtetted.
Nincs előttem, nem làtom, nem tudom megnézni, hogy mért nem tölt. Vidd el szervízbe, ha meg tudják csinálni barátságos áron akkor csináltasd meg, ha nem vegyél másikat vagy ne (rajtad áll).
Fogd fel tanuló pénznek, hogy máskor nem bohóckodsz víz közelbe és vigyázol a cuccaidra.
4/14 anonim válasza:
Az a gond, hogy vízbe ejtetted...
Biztosan meg lehet javítani, a kérdés, hogy van-e értelme.
5/14 A kérdező kommentje:
Igen, azt sejtettem, hogy ez a gond, valami szakmaibb válaszra gondoltam :D és nem bohóckodtam, hanem takarítottam. Azért köszönöm szépen.
2018. dec. 23. 12:02
6/14 anonim válasza:
A szakmai válasz is csak annyi, amit már sokszor leírtam:
szervizben szétszedjük, megnézzük mi rohadt szét, megjavítjuk.
Az idő ellened dolgozik, csendben rohad tovább.
Ha bekapcsolod, az elektrolízis miatt még jobban rohad tovább.
7/14 A kérdező kommentje:
Ajajj. Akkor marad a rizsben. Köszi szépen
2018. dec. 23. 12:13
8/14 anonim válasza:
"Ajajj. Akkor marad a rizsben."
Értelme mondjuk nincsen, de te tudod.
9/14 A kérdező kommentje:
Update, szétszedtem, folyt még belőle a víz, kiszámították, most működik hibátlanul, tölt is.
2018. dec. 23. 12:33
10/14 A kérdező kommentje:
*kiszáritottam
2018. dec. 23. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!