Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy tudok netről számokat...

Hogy tudok netről számokat letölteni, ha az oldalon erre nincs lehetőség?

Figyelt kérdés

Úgy értem, csak hallgatásra vannak fenn, kizárólag saját részre szeretném letölteni.

Sajnos nem vagyok ennek nagy mágusa, megpróbáltam jobb egérgombbal, de úgy jelenik meg, mintha képként lenne fenn a lejátszó. Van egy link, ami a mixpod.com-ra vezet...

Köszi előre is!

2010. jún. 28. 10:01
 1/4 anonim válasza:
Olyan oldalt kell keresni ahonnan le lehet tölteni, ott van olyan szöveg vagy kép, hogy letöltés, arra kell rákattintani. Vagy beírod a google-ba azt a számot amit le akarsz tölteni, és utánaírod azt is hogy letöltés, és kikeresi neked azokat az oldalakat ahonnan le lehet tölteni. pl edda a kör letöltés
2010. jún. 28. 10:35
 2/4 Bogsy válasza:
Én a www.letolteskereso.hu -ról szoktam letölteni a számokat az mp3 lejátszómra. Ott csak 1 "baj" van: csak magyar számokat nem lehet letölteni (legalábbis nálam nem). Ott katt jobb gombbal a piros "letöltés"-re, és ott a "Mentés másként"-re. Gondolom, rájöttél, hogy ehhez kell USB-kábel. Örülök, ha segíthettem! :)
2010. jún. 28. 12:11
 3/4 Bogsy válasza:

Bocsi, az előző vok, elrontottam 2-t:

-A 2. "csak" nem kell (:D)

-"Cél mentése másként"-re!!

2010. jún. 28. 12:13
 4/4 anonim ***** válasza:
minden zenét, illetve bármi hangot le lehet tölteni ami megszólal a gépeden!! Egy nagyon egyszerű, ingyenes progival: Nod-Rec-portable - ez olyan, mintha lenne egy magnód, csak benyomod a felvételt és a hangkártyáról leszed bármit mp3-ba
2010. jún. 28. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!