Mi lehet a baja a pendrivenak?
Figyelt kérdés
Frissen lett véve egy 8GB-os Adata pendrive, amire karácsonyi zenéket raktam rá. Párom szólt hogy kellenének még zenék és rá akartam rakni, de USB-meghajtót ír ki. Megpróbáltam formázni de azt írja, hogy nincs lemez.2018. dec. 22. 00:35
1/5 anonim válasza:
Ha valami olcsó kínai szar pendrive-od van akkor ne csodálkozz, hogy azonnal fel adja magát! A pendrive-od típusát meg lehet tudni?
2/5 anonim válasza:
Mármint mi a neve, van rajta valami el nevezés?
3/5 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi baja. Ha Windows alatt formázod akkor az eszközkezelőben kell. Valószínűleg nincs Windows által kezelhető partició, a köteted aktívvá téve, címezve vagy ilyesmi. Formázd NTFS - ben, vagy FAT32-ben.
4/5 repulo válasza:
De hát mit kéne kiírnia egy USB adattárolóra?
5/5 anonim válasza:
Cseréltesd vissza, most vetted és nem jó. Azt hittem hogy 2018-ban ez nem lehet kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!