Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elkeveredett csomag EMAG-beszá...

Elkeveredett csomag EMAG-beszállító mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Novemberi akcióban előre kifizetett termék nem jött meg 150k huf, elkeveredett mondja a cég, (EMAG-on keresztüli másik cég).

Karácsonyi ajándék lett volna, gondolom ellopták vagy nem akarják teljesíteni a kiszállítást. Tönkretették a karácsonyt, már nincs lehetőség újat venni, pénz náluk van, hitegetnek, hogy keresik a csomagot.

Hogyan lehet a legkomolyabb büntetést kijárni egy ilyen aljas cégnek?

2018. dec. 19. 14:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én sem irigységből mondom, hiszen sok ilyen ajándékot tudnék vásárolni, épp ezért vennék egy másikat, ha már annyira fontos.

Ez meg mit számít, ha 6 hónap múlva kapod is vissza? Nem fog megromlani az a pénz, nem is lopják el, szerintem.

2018. dec. 19. 14:58
 12/21 repulo ***** válasza:

Na, ezt írják az ÁSZF-ben erre az esetre:

2.3.6. Ha az Eladó a Vásárló által megrendelt Termék(ek) szállítását nem tudja teljesíteni, úgy erről köteles tájékoztatni az Vásárlót, és a Megrendelés ellenértékét 7 napon belül visszatéríteni részére, ha az kiegyenlítésre került és a Vásárló is kifejezte és elfogadta a szerződés felbontásának tényét. A felek megállapodhatnak a Megrendelés teljesítésének átütemezéséről és/vagy módosításáról is.

2018. dec. 19. 15:20
 13/21 A kérdező kommentje:

emag-os amúgy a termék, a kiszállító cég gondolom ellopta, mert dec elején átvették és azóta sem hozták ki.

telefont nem veszik fel.

vicc.

2018. dec. 19. 16:03
 14/21 A kérdező kommentje:
mivel elég jó áron lett valami megvéve, 250 helyett kicsit több mint 150 ezért nyilván nem a pénz kellene, hanem a termék.
2018. dec. 19. 16:04
 15/21 repulo ***** válasza:
Milyen tv-re volt pofájuk 250-et írni, ha nem vagyok indiszkrét? Valszeg tényleg került valaha annyiba, pl. a kibocsájtásakor, meg talán még pár hónapig.
2018. dec. 19. 17:37
 16/21 A kérdező kommentje:

nem tévé volt.

szerintem reális ár volt, ez egy kifutó készülék, amíg nem érkezik meg nem írom le mi.

Én úgy gondolom, ha 3-4 hét után sem hoznak ki egy 1 napos szállításra vállalt csomagot, akkor azt ellophatták.

Reménykedem, de a karácsonyt már elrontották.

nem gondolom, hogy túlzás, ha komoly bírságot kívánok a cégnek.

majd leírom, ha sikerült megkapni meg ha nem azt is, és ha még emlékezem a kérdésre.

2018. dec. 19. 17:40
 17/21 repulo ***** válasza:

Szerintem nem ellopták, inkább megsérült a szállítás során, aztán most próbálnak valamit kezdeni vele.

Ők mit mondanak?

2018. dec. 19. 17:51
 18/21 senior10 ***** válasza:
Ha nagyobb értékben rendelek ezért választom mindig az utánvétes lehetőséget ha pedig nincs ilyen lehetőség a fizetésre akkor meg se rendelem a terméket. Előre soha nem utalok semmiért sem. Ha nem jön a termék megmarad a pénzem. főleg az emagról. És érdekes mindig időben kifogástalan állapotban megkapom azt amit rendeltem. Azok meg akik képesek százezreket előre kifizetni hőbörögnek a facen meg különböző fórumokon.
2018. dec. 28. 08:14
 19/21 A kérdező kommentje:

A pénzem majd megkapom, nem azon izgultam. Tönkretették a karácsonyt, végig hitegettek, hazudoztak, ahány emberrel beszéltem annyi félét mondta.

EMAG-ról mindig megkaptam a csomagomat, soha nem is kételkedtem benne, ezért volt megbízható, nem a pénz miatt izgulok, igaz nem is tudtam így mást venni.

Sajnos ennek a mocskos aljadék osztrák postának a legsöpredékebb magyar kiszállítócége újraírta az internetes vásárlásról alkotott eddigi pozitív gondolkodásom.

Ahogy régen kiírték Ausztriában "magyar ne lopj", most kiírhatnánk, hogy "osztrák-magyar ne lopj!"

mert hogy aki nem tud Magyarországon rendet tartani, az alkalmatlan a munkájára, és takarodjon ebből az országból.

Nem érdekel hogy a gyökér magyar alkalmazott lop, vagy cseszi el a csomagot, semmit nem tettek több héten keresztül hogy előkerüljön a csomag. szervezetlen, semmire kellő osztrák xar cég. Express ONE. Remélem felszámolják és csődbe mennek. Nincs szükség ilyen cégekre.

2018. dec. 28. 23:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez van ha a digitális analfabéta százezres ajándékokkal akar vagizni. Haha XD
2018. dec. 30. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!