Elkeveredett csomag EMAG-beszállító mit lehet tenni?
Novemberi akcióban előre kifizetett termék nem jött meg 150k huf, elkeveredett mondja a cég, (EMAG-on keresztüli másik cég).
Karácsonyi ajándék lett volna, gondolom ellopták vagy nem akarják teljesíteni a kiszállítást. Tönkretették a karácsonyt, már nincs lehetőség újat venni, pénz náluk van, hitegetnek, hogy keresik a csomagot.
Hogyan lehet a legkomolyabb büntetést kijárni egy ilyen aljas cégnek?
Én sem irigységből mondom, hiszen sok ilyen ajándékot tudnék vásárolni, épp ezért vennék egy másikat, ha már annyira fontos.
Ez meg mit számít, ha 6 hónap múlva kapod is vissza? Nem fog megromlani az a pénz, nem is lopják el, szerintem.
Na, ezt írják az ÁSZF-ben erre az esetre:
2.3.6. Ha az Eladó a Vásárló által megrendelt Termék(ek) szállítását nem tudja teljesíteni, úgy erről köteles tájékoztatni az Vásárlót, és a Megrendelés ellenértékét 7 napon belül visszatéríteni részére, ha az kiegyenlítésre került és a Vásárló is kifejezte és elfogadta a szerződés felbontásának tényét. A felek megállapodhatnak a Megrendelés teljesítésének átütemezéséről és/vagy módosításáról is.
emag-os amúgy a termék, a kiszállító cég gondolom ellopta, mert dec elején átvették és azóta sem hozták ki.
telefont nem veszik fel.
vicc.
nem tévé volt.
szerintem reális ár volt, ez egy kifutó készülék, amíg nem érkezik meg nem írom le mi.
Én úgy gondolom, ha 3-4 hét után sem hoznak ki egy 1 napos szállításra vállalt csomagot, akkor azt ellophatták.
Reménykedem, de a karácsonyt már elrontották.
nem gondolom, hogy túlzás, ha komoly bírságot kívánok a cégnek.
majd leírom, ha sikerült megkapni meg ha nem azt is, és ha még emlékezem a kérdésre.
Szerintem nem ellopták, inkább megsérült a szállítás során, aztán most próbálnak valamit kezdeni vele.
Ők mit mondanak?
A pénzem majd megkapom, nem azon izgultam. Tönkretették a karácsonyt, végig hitegettek, hazudoztak, ahány emberrel beszéltem annyi félét mondta.
EMAG-ról mindig megkaptam a csomagomat, soha nem is kételkedtem benne, ezért volt megbízható, nem a pénz miatt izgulok, igaz nem is tudtam így mást venni.
Sajnos ennek a mocskos aljadék osztrák postának a legsöpredékebb magyar kiszállítócége újraírta az internetes vásárlásról alkotott eddigi pozitív gondolkodásom.
Ahogy régen kiírték Ausztriában "magyar ne lopj", most kiírhatnánk, hogy "osztrák-magyar ne lopj!"
mert hogy aki nem tud Magyarországon rendet tartani, az alkalmatlan a munkájára, és takarodjon ebből az országból.
Nem érdekel hogy a gyökér magyar alkalmazott lop, vagy cseszi el a csomagot, semmit nem tettek több héten keresztül hogy előkerüljön a csomag. szervezetlen, semmire kellő osztrák xar cég. Express ONE. Remélem felszámolják és csődbe mennek. Nincs szükség ilyen cégekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!