Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Babymoov hidegpárásítóm miért...

Babymoov hidegpárásítóm miért nem kapcsol be ha fel van töltve vízzel?

Figyelt kérdés
Megfelelően megtöltöm, ráhelyezem a készülékre, áram alatt van, megvárom amíg feltölti vízzel. Mégis mikor bekapcsolom pirosan világít. Néha zölden és akkor párásít is. Nem értem mit nem csinálok jól, hiszen elég egyszerű szerkezetről van szó.

2018. dec. 12. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Pedig a piros azt jelzi elvileg, hogy nem kap vizet, amit okozhat vízkövesedés például.

Új vagy használt? Csapvízzel szoktad tölteni?

Ioncserélt víz kellene hozzá.

Bővebben:

[link]

2018. dec. 12. 16:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Tele lehet vízkővel.
2018. dec. 12. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Víz hiány. Én ugyan ezt eljátszottam egy Xiaomival.Az úszó hiba volt.
2018. dec. 12. 19:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Pár napja lett vásárolva. Azóta annyiban megoldódott, hogy kiöntöttem a a tartályból és az alsó részből is a vizet, majd újra feltöltöttem. Most épp működik. Megbirizgáltam azt a fehér karikát benne, lehet az segített?
2018. dec. 13. 00:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet. Én is azzal küzködtem.
2018. dec. 13. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!