Varga Lászlógyörgty kérdése:
A HP 1510 nyomtatóm patron csere után miért nem nyomtat színesben pl. : képet?
Figyelt kérdés
2018. dec. 9. 16:35
1/3 anonim válasza:
Sztem sokat vártál a patroncserére, és beszáradt a nyomtatófej. De lehet más hiba is. Vagy (előbb) szerviz, aztán kuka, vagy rögtön kuka.
2/3 anonim válasza:
#1-re
A fej a patronban van...
A kérdésre néhány lehetséges válasz (lehetséges egyéb oka is)
1. hibás a patron
2. nincs csak fekete nyomtatásra állítva a gép?
3. nem sértés, de a védőfóliát lehúztad a fejről?
4. jelez patronhibát a gép?
5. próbáltál egy fejtisztítást, fúvóka beállítást, tesztoldal nyomtatást csináltatni vele?
6. gyári az új patron, vagy utántöltöttet vettél?
3/3 Karipapa01 válasza:
Lehet, hogy csak beszáradt a fej a patronban. Ilyen esetben én azt szokta csinálni, hogy jól benedvesítek egy papírtörlőt és rányomom a patront azon az oldalán, ahol a tintát szórja. Lesz a papíron egy folt. Ezt mindig tiszta helyet választva addig ismételgetem, amíg a nyomból láthatóan az összes fúvóka meg nem tisztult. Utánna be lehettenni a nyomtatóba és várhatóan működni fog, ha nem üres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!