Van valakinek tapasztalata, átfolyós, vízmelegítős csapteleppel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
#csaptelep #Vízmelegítős
2018. nov. 28. 17:12
1/10 repulo válasza:
Szerintem ha a konkrét kérdést is feltennéd, előbb kapnál az egyszerű "van"-nál értelmesebb választ is.
4/10 Szirty válasza:
A legnagyobb hátránya hogy nagyon kicsi (épp csak csordogáló) mennyiség mellett képes folyamatosan (nem 5 másodpercig) használható meleg vizet adni.
Vagy brutális a teljesítmény igénye 7-12kW is lehet.
5/10 repulo válasza:
#4. Na pont ezért vettem én is inkább bojlert, pedig kicsi a lakás.
6/10 puritan válasza:
Most van nálam egy javításon, mert rázott. A vizes oldalából átszivárgott a víz az elektromos oldalra, és ott minden elázott, és csupa rozsda. Még nem tudtam megállapítani, hogy melyik tömítésnél, de nagyjából mindegy is, mert úgysem lehet kapni hozzá semmit.
7/10 Ragnor válasza:
#6 - Na, mi ezért nem is forgalmazzuk. Ha kis átfolyós kell, ott a Vaillant miniVED. Nem hiszem, hogy egy cipősdoboz harmada méretű dobozka nem fér el a mosdó alatt...
8/10 librikus válasza:
Ahol meszes a víz (Bp.Dunántúl) nem érdemes venni, mert időnként eldugul az átfolyó-vízmelegítő amit cserélgetni kell.
9/10 anonim válasza:
Budapest, Mester utca, 1 éve megy két darab (aukciós oldalról 6kHuF-ért, kínai kacat, valami Modiggliani). Fél éve kellett konnektort cserélni, régi bérház vacak konnektora nem bírta a terhelést (2kW). Kisujjnyi vízsugár 60 Celsius fokos (nagyjából reálisan mutatja a hőfokot a saját kijelzőjén). Minél jobban kinyitod annál hidegebb.
Szóval mosogatóhoz, mosdóhoz megfelelő, zuhanyhoz kevés.
10/10 anonim válasza:
Fűt mint az állat, de hőfokot nem tudsz állítani. kopasztóvíz folyik belőle, nem forró víz.
Szerintem felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!