Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem leírni néhány...

Tudnátok nekem leírni néhány "postáskódot"? . (kulcs).

Figyelt kérdés
Azokra gondolok amiket pl. a postások használnak. Eddig a miénket használta a postás, csak sajnos idegen kézbe került ezért kikapcsoltuk, tehát ő sem tud bejönni vele. Viszont szeretnék neki adni egyet, amivel senkit nem zavar (sehol sem pittyen be) de mégis nyitná az ajtót. Köszönöm előre is!
2018. nov. 20. 17:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mesterkódnak hívják, ez eltérő mindenhol, ugyanúgy programozott, mint a lakások egyéni kódja.

Ha te nem erről beszélsz, akkor a közös képviselő tudja megadni többek között.

2018. nov. 20. 17:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Arról beszél. Mesterkódró. Postás voltam:) Legtöbb helyen más, vagy be sincs programozva. Közös képviselõt kérdezd, nálatok egyáltalán van-e?
2018. nov. 20. 17:35
 3/11 anonim ***** válasza:
l
2018. nov. 20. 17:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Koszonom, de en arra gondolok,hogy pl. lakasszam [kulcs] negyjegyu kod. Tehat pl 11 [kulcs] 1111. Ez nyilvan nem letezo csak a forma kedveert irtam le! Ehhez hasonlo otletek?
2018. nov. 20. 17:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem érted hogy nincs ilyen?

Csak olyan, hogy a postásnak csinálnak egyet, ami a célszerűség kedvéért egyszerű, és emiatt előfordulhat hogy több helyen is ugyanazt használják.

De ez nem a készülék velejárója.

A kérdés kb. annyira releváns, mintha Nokia telefonhoz való telefonszámokat keresnél.

2018. nov. 20. 18:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Rendben, ertem koszonom!
2018. nov. 20. 18:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Mi is erről beszéltünk, ennek a mesterkódja az, ami nem csilingel sehol, mégis nyílik az ajtó. :)

Ha van ilyen, akkor azt a közös képviselő tudja legnagyobb eséllyel. Mi legalábbis anno tőle kaptuk meg, mikor beköltöztünk, és nem tudta megmondani az előző lakó a sajátunkat. :)

2018. nov. 20. 18:40
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha lenne ilyen egységes titkos kód, az már nem lenne titkos, betörők is tudnák stb., így értelmét vesztené az egész technika.

Ha valaki tudna ilyet és fórumokon osztaná meg, az is a nem normális kategória lenne, aki direkt elősegíti a bejutást.

2018. nov. 20. 19:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Ilyen pl a 99kulcs9999 vagy a 100kulcs1234. De mégegyszer leírom, ha ez nincs beprogramozva a tiétekbe, nem fog mǔködni. Kérdezd a közösképviselõt, õ tudni fogja.
2018. nov. 21. 11:22
 10/11 anonim ***** válasza:

"Mi is erről beszéltünk, ennek a mesterkódja az, ami nem csilingel sehol, mégis nyílik az ajtó. "

Ez nem mesterkód.

Az a mesterkód, amivel be lehet lépni a készülék menüjébe. És az többek közt alkalmas arra hogy beállíts vele ilyen kapukódot.

2018. nov. 21. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!