Milyen táblagépet válasszak?
Az egyetemre kellene, csak jegyzetelésre használnám. Sajnos szeretek mindent leírni, így már rengeteg füzetet teleírtam szeptember óta. A füzethalom nehezen hordozható és nem környzetkímélő. Szeretnék váltani, és táblagépre jegyzetelni.
Eddig telejsen feslegesnek tartottam, mert laptopot és telefont használok mindenre, így egyáltalán nem vagyok képben a választékkal. Milyen az aktuális kínálat, mennyit szánják rá? Mekkora tudású legyen, ha nem használnám másra, viszont szeretném, hogy ezt az egy dolgát sokáig el tudja végezni anélkül, hogy lassú lenne.
Esetleg létezik olyan, amit kifejezetten erre a célra találtak ki?
Mennyit szánnál rá, ha csak jegyzetelésre kell és az a cél hogy ne lassuljon be akkor bármelyik középkategóriás tablet megteszi.
Egyébként véleményem szerint jegyzetelésre még mindig sokkal hatékonyabb a klasszikus füzet+toll megoldás, mivel tanulmányok is kimutatták hogy sokkal könnyebben megmarad az a szöveg a fejedben amit kézzel írtál mint az elektronikus formában a másik nagy hátrány hogy az ilyen eszközök könnyen elvonják az ember figyelmét és sokkal kevésbé lesz jelen az órán fejben mintha nem használná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!