Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A suliban miért pc-t használunk?

A suliban miért pc-t használunk?

Figyelt kérdés
Itthon iMac-ünk van, a suliban meg pc-t használunk, az osztálytársam tegnap átjött és megakarta nézni az e-mailjait, de nem tudta mert azt mondta ez nem is számitógép, komolyan ennyire sötétségben élnek a többiek?
2010. jún. 25. 21:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Tudod a magyar mentalitással arra gondoltam hogy bunkók és mindig csak a rosszat keressük a másban és ez a mindennapokban is megmutatkozik...Tudod félig Német vagyok apum Német származású és valahogy ott az emberek kedvesek jokedvük van? hogylehet ez? ugyhogy nem a rosszat keresik a másikban hanem segítenek egymásnak. Meg ha bemész a boltba nemaz vár h pff megint egy hülye vevő hanem hogy segítenek... 16/F
2010. jún. 25. 21:51
 12/20 anonim ***** válasza:
Nyugi, a gizdákat Németországban sem szeretik, vagy tévedek?
2010. jún. 25. 21:53
 13/20 anonim ***** válasza:
de abba még nem gondoltatok bele hogy lehet hogy a szülei sok munkával tudják ezt neki megteremteni?
2010. jún. 25. 21:53
 14/20 anonim ***** válasza:
És? Akkor nagyképűen le kell nézni azokat akiknek nem telik Mac-re?
2010. jún. 25. 21:55
 15/20 anonim ***** válasza:
Mert itt mindig arról van szó hogy gazdag biztos beképzelt majom... mi sem vagyunk valami szegények. Szüleim elváltak és anyum nagyon sokat dolgozik napi 10 órákat hogy nekem megtudja teremteni a dolgokat. Nem mindig ugy kell gondolni hogy nekem nincs olyan sokam akkor azért ő a hibás...
 16/20 anonim ***** válasza:
Bele gondoltál már abba, hogy mennyire sértő ez: "komolyan ennyire sötétségben élnek a többiek?" a nem annyira módosak számára?
 17/20 anonim ***** válasza:
Jó, ne lelkizz már. Beszólt az ember, tuskó módon. Megkapta ami jár, ennyi. Ezen kár filozofálgatni. Szerinte sötét aki nem félmilliós sz.gépet használ. Ez azért magáért beszél szerintem.
2010. jún. 25. 21:57
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia, Kérdésedre válasz szerintem...:

iMac oké mekkora királyság, de ha összeszámolod a normál körülmények között élőknek hány százaléka használ iMac-ot? Ha 100 embert összehasonlítasz ki lesz többségben?? A suliban pedig azért használnak PC-t és általában XP programot, mert az a népszerű, az az átlagos és , ha azt vágod akkor pl. már a Vistát és egyéb marhaságokat is meg tudsz fejteni. Amúgy igen menj fel az igazgatóhoz és kérdezz rá... Miért nem iMac van a sulidban.

Egyébiránt pedig: Hogy lehetsz ilyen tapintatlan? Ez most vagy hülyeség vagy ha komoly a kérdésed akkor... amúgy nem "sötétségben élünk" hanem azt használja szinte mindenki, ez az elterjedt. Miért baj??? na arról pedig annyit, hogy itt mentegetett téged valaki...

2010. jún. 25. 22:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Gondolom azért mert a munkahelyek nagytöbbségében Pc-t használnak és a Ms elég nagy kedvezményeket az az iskoláknak és az iskolás gyerekeknek egyaránt.A mac nem tudom mennyire maceráns de a pc bármikor bővíthető és szinte azonnal javítható ha elromlik valami. Nem használtam még Apple terméket ezért nem tudom mennyire nehéz lehet rajta megnézni 1 emailt de lehet nekem se menne pedig hegesztettem már linuxon hálózatot :D... Ja és kik azok a többiek? Nyomhatnátok nekem is a kezembe 1 macet nem akarok a sötétet közé tartozni ;(
2010. jún. 25. 23:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Gazdag kis pöccs vagy bazzmeg!!!
2010. jún. 26. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!