Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan érteted meg ezt egy 11...

Hogyan érteted meg ezt egy 11 éves gyerekkel, aki mást sem lát maga körül?

Figyelt kérdés

Az elektroszmog miatt nem használunk wifit, a gyerek viszont ebben fürödne éjjel-nappal. Nehéz megoldani a problémát.

[link]

2018. nov. 14. 10:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A kérdés helytelen. Itt nem a gyerekkel kell megértetni, hanem veled, hogy te mit látsz rosszul. Vannak sokkal károsabb dolgok, sugárzások. Gondolom a tv-zés, mikrózás az meg megy ezerrel. Ne neveld burokban a gyereket, nem kell még a széltől is óvni, mert ez az ő kárára megy.
2018. nov. 14. 11:22
 12/14 anonim ***** válasza:
61%

"Egy szobai router maximális adóteljesítménye 100mW, a routertől 1 méter távolságra mérhető teljesítmény pedig körülbelül 0,01mW, 2 méterre pedig 0,001mW."

Nem a wifitől kell tartani. Sokkal erősebb és károsabb sugárzások vannak mik elől viszont nem tudsz elbújni. A legtöbb híradástechnikai hálózati sugárzásnak élettani hatásait mérték, de hogy azok miben befolyásolják az emberi test működését azt nem bizonyította senki. A telepített és forgalmazott antennák mindegyike megfelel az egészségügyi határértékeknek. De hogy jó hírt is mondjak, az EU-ban már készül a törvény, ami (annak ellenére, hogy tudományosan nem indokolt) jelentősen csökkenti ezeket az egészségügyi határértékeket "biztos ami biztos" alapon.

2018. nov. 14. 11:27
 13/14 anonim ***** válasza:
70%

Jó ez a magazin, több cikket is elolvastam. Igazi kuruzsló írta, akinek gőze sincs a dolgokról. Hangosan nyerítek még most pár gyöngyszemtől amit ott említenek.

Engem az gondolkodtat el, hogy az a sok áltudományos idiótaság amit ott leírnak, mennyire tudja befolyásolni azokat az embereket akik nem értenek ezekhez a dolgokhoz. Ez eléggé elszomorító és elgondolkodtató. Felveti az internet és egyéb médiák felelősségét. Nem arról van szó, hogy ne lehessen megvitatni vagy felhívni a figyelmet egy jelenségre ( aminek káros tényezőire sem bizonyíték sem erős cáfolat sincs - tehát teljesen nyitott még szerintem ), de áltudományos, kapitális baromságokat halmozó cikkek esetében én elfogadhatatlannak tartom ezt a megközelítést.

2018. nov. 14. 15:36
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönjük
2018. nov. 14. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!