Virtuális ramra gondoltam,?
Nem értem, honnan gondol valaki ilyeneket, azt virtuális memóriának szokták nevezni.
A Windows beállítja automatikusan. Ja, nem is Windows?
Ez így működik itt, amikor valaki kiír egy kérdést, de nincs kérdőjel, a fórum nem engedi elküldeni, hanem figyelmeztet, hogy csak kérdőjelre végződő kérdést lehet kiírni (vagy valami ilyesmi).
Ezt sokáig én sem tudtam (nem szoktam kérdezni), míg egyszer mégis megpróbáltam.
Na most, ilyenkor az okos kérdező egyszerűen csak odabiggyeszt egy kérdőjelet, de arra már nem gondol (__gondol__), hogy kijelentő mondat végére kérdőjelet tenni, az igen hülyén jön ki.
Nem számít. Nem fogalmazza át. Elküldi. Így lesz tele ez a fórum sok olyan kérdéssel, ami tök hülyén mutat: kérdőjelre végződő kijelentő mondatok.
Nem számít, mert ez főleg olyanokat zavar, akik még könyveken nőttek fel, nem a képernyő előtt, az meg már úgyis kihaló faj.
"Hogy állítsam? és hova.?"
Eddig hova volt állítva.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!