Régi autórádió hang Jack -ről hogyan?
van egy régi CD-s autórádióm,
KÉPEK: [link]
Típus: Pioneer DEH-2820MP
ezen keresztül szeretném megoldani a telefonon lévő zenét lejátssza, egy Jack átvitellel.
Az FM transmitter sajnos nem jó, elég sokat járok szerte az országban és a helyi rádiók sokszor interferálnak menet közben zavaró és állítgatni sem tudom.
Mivel CD-s a lejátszó ezért a hagyományos kazettás átalakító sem megoldható.
USB nincs rajta mint az a képen látható... :/
Ötletek, hogyan oldhatnám meg, nyilván a cserét leszámítva.
KÉPEK: [link]
Típus: Pioneer DEH-2820MP
Ráírhatták volna, de a kezelési utasításból kiderül, hogy hátul két RCA kimenet van (erősítőhöz).
Tehát így nem fog menni.
Egyszerűen nincs rajta bemenet. Szétszedni, bekötni meg bizonyára nem tudod, egyébként is ilyenkor problémát jelent, hogy minek a helyére? Nincs választható AUX-bemenet. Ha a CD-lejátszót kiiktatnád, annak helyére esetleg.
Régen vettem egy autórádiót, azon volt RCA Aux input, de nekem akkor pont kimenet kellett, az erősítőhöz. De azt legalább egyszerűen át tudtam kötni, a hangerőszabályzóról levéve a jelet.
Azt is meg lehet kerülni, mindegy ilyen szempontból, hogy a CD-lejátszó vagy a rádió helyett kötik be.
Van egy bemenetválasztó az elektronikában, azt meg lehet keresni, vagy a rádió bal-jobb kimenetét, mindegy.
Azt kreatívan leválasztani (lehet, hogy két csatolókondenzátort kell kivenni, vagy átkötést stb), helyette szakszerűen bekötni egy külső bemenetet.
Ehhez kell egy hozzáértő ember is természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!