Gamer PC-t vásárolnék pubg, RS6, rocket league-hez hasonló gépigényű játékokhoz, de nem értek ahhoz, hogy ezek a komponensek mennyire kompatibilisek egymással? Ebben a kérdésben kérnék segítségét. A gépet pcx-en raktam ma össze.
Gépház: COOLER MASTER MASTERBOX E300L MCB-E300L-KN5N-B00 FEKETE-PIROS
Tápegység: AKYGA BASIC 600W AK-B1-600
Processzor: INTEL CORE I5-7500 BX80677I57500
Alaplap: MSI B250M GAMING PRO
Memória: ADATA 8GB DDR4 2400MHZ AD4U240038G17-R
Videokártya: GIGABYTE GTX1050 TI 4GB GDDR5 GV-N105TOC-4GL
SSD: KINGSTON 240GB SA400S37/240G
Merevlemez: SEAGATE 1TB 64MB ST1000VX005
Hűtőventillátor: AKASA AK-LC4001HS03 VENOM R10 VÍZHŰTÉS
Reggel nem volt időm, de hogy legyen alapja is, hogy leócsároltam az összeállításod:
Gépház: Véleményem szerint még képről is nagyon silánynak néz ki, illetve belső elrendezhetősége sem tűnik jónak, ráadásul csak 1 db venti jár hozzá. Ilyen árkategóriában bármelyik Zalman ház köröket ver rá.
Tápegység: Az egyik lehető legrosszabb, legmegbízhatatlanabb gyártó, kuka.
Processzor - Alaplap: Előző generáció, semmi értelme erre építeni már.
Memória: Még nem is volna annyira gond vele, hisz egy RAM modullal ritkán lehet félrenyúlni, de közel sem a legjobb.
Videokártya: Harmat gyenge a keretedhez képest.
SSD: Igény függő, én semmiképp nem vennék már ilyen kategóriájú SSD-t.
Merevlemez: Energiatakarékosabb, lassabb.
Hűtőventilátor: Ilyen árkategóriában TILOS vízhűtést venni.
Ez az összeállítás mérföldekkel jobb: [link]
Hűtőventit (CPU) nem írtam hozzá, mert felesleges, bőven elég a gyári hűtő is. Esetleg idővel veszel, hogyha már valamilyen szinten gyengének bizonyulna, és húzni akarod, de ez sem most lesz.
nekem a táp tünt ki egyből
szinte a legfontosabb, tönkre vághatja a gépet ha xar
ez gagyi
vga-ból min gtx1060 6gb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!