Van tapasztalatotok amazonról való rendeléssel?
600-700 dollár körül szeretnék laptopot venni, és sok minden ott olcsóbbnak tűnik, meg a választék is nagyobb.
700 dollár az kb. 200.000 forint, de erre mennyi +költség pakolódhat rá?
Illetve garanciáztatás hogy működik? Megéri?
Én Anglián belül rendszeresen, mondhatni heti szinten.
Hogy megéri-e, nézd meg a postaköltséget mennyiért viszik ki. Szintén amazonról vettem egy macbook pro-t 2 éve, az akksija behalt picivel több mint 1 év után, hosszas apple levelezgetés és szervízbe rohangálás után kiderült hogy apple nem vállalja garanciában. És itt jött a mák, mivel amazonon rendeltem hivatalos apple eladótól, 2 év a garancia. Így visszakaptam a pénzt, és csak egy picit kellett hozzá tennem, és megvettem az akkori legújabbat. Mindenképpen megéri, a szállítást nézd meg hogy Magyarországra van-e szállítás, és az mennyi. Remélhetőleg a Magyar posta vagy futár nem rabolja szét, ebben sajna nincs tapaszalatom.
Köszönöm a válaszodat!
Két dolog van, amit nem tudok: egyik hogy a dollárt milyen árfolyamban váltja ált, a másik meg hogy megvámolják-e a terméket.
Attól függ, honnan rendelsz, EU-n belül nincs vám.
Van itt egy 2016 novemberi cikk, bár nem tudom, mennyire aktuális:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!