A telefonomon 2 gmail fiók is be van jelentkezve. Hogyan tudom az egyiket kitörölni?
Figyelt kérdés
Egyszerre vagyok bejelentkezve az enyémre és a testvéremére, így az ő e-mailjeit is látom, de ebből a fiókból ki akarok lépni. Hogyan csináljam?
Fiókkezelés funkcióban sem sikerült.
Samsung telefonom van.
2018. okt. 26. 17:04
1/8 anonim válasza:
Láthatatlan módon nem tudod, mert elég csak a tevékenységi naplót megnézni-amibe te nem tudsz belenyúlni, és egyből látja, hogy a fiókjába rajta kívül ki lépett még be. Készülékkel, IP-vel, dátummal. És esélyes, hogy már tudja.
2/8 anonim válasza:
1+ Szerintem imádkozz, hogy a "tesód" ne jelentsen fel.
3/8 anonim válasza:
Pontosan nem tudom Samsungnál hol van, de így kell legyen nagyjából:
Beállítások --> Felhasználók és Fiókok --> Kiválasztod azt a Google felhasználót --> Fiók törlése.
4/8 A kérdező kommentje:
Természetesen tud róla, sokszor intézte az én telefonomról az e-mailjeit. Szóval amiatt nem aggódom. :D
#3 válaszolónak: sajnos úgy nem sikerült, pedig már mások is ezt mondták. Azért köszi.
2018. okt. 26. 21:37
5/8 anonim válasza:
Amit kérdezel, az elvileg kizárt. A Gmail fiók a telefonhoz van rendelve, például nem lehetsz egyszerre két facebook fiókba sem bejelentkezve egyidejűleg, ugyanarról a készülékről. Ha ez tényleg így van, akkor kezdésnek javaslok egy hard resetet a telefonnak! Ha újra magadra szabod, és megismétlődik, akkor a Google-nál akadt valami nagyon össze! A fész is baromkodik mostanában.Létre hoztam annak idején egy tartalék profilt, arra az esetre, ha letiltanának. Egy év után beléptem, hogy megnézzem, megvan e még? Evvel lényegében feltörtem valakinek az aktív profilját, és abba léptem be. Megváltoztattam a jelszót a fészen, és az e-mail címen is, azóta újra az enyém. Ja igen, az e-mailt is ugyanaz használta, ugyanazzal a jelszóval! A programozás sem tévedhetetlen!
6/8 A kérdező kommentje:
2 fiók alatt azt értem, ahogy egy számítógépen vagy laptopon tudsz több fiókba belépni.
2018. okt. 26. 23:57
7/8 anonim válasza:
Sem számítógépen, sem laptopon nem tudsz több fiókba belépni, EGYSZERRE. Ha belépsz egybe, majd nyitsz egy új lapot és beütöd még egyszer a címet, akkor ugyanabba a már nyitott fiókba kell jutnod az IP cím miatt. Hacsak nem TOR böngészőt használsz, ami androidon pedig orfox, orbot. Ha ez nálad nem így van, akkor én passzolok.
8/8 anonim válasza:
Ember, ne legyél már retardált.. Gmail-en keresztül lépett be egy második fiókkal, és amikor szinkronizál a telefon, akkor mind 2 fiók e-mailjeit megkapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!