Mi lehet az e-cigim baja? (Lemo 2)
Ami a birtokomba van 1 éve: eleaf test, és eleaf Lemo 2 porlasztó.
A porlasztóval van az alap problémám.
Megvettem, bevált, mind addig,amíg szükségessé nem vált az első fűtőszál és vattacsere. Tudom hogyan kell cserélni, és a lemo 2 csomagolásában lévő vattával és szállíl cseréltem. Az eredmény=folyamatosan rettentő rossz íz.
Felfogtam tanuló pénznek,rendeltem egy új, szintén lemo 2 fejet.
3-4 hónapig tökéletes, eljött megint a néha néha ekellemetle íz, kicseréltem a vattát mert fűtőszál csere nem feltétlen kellet. Az eredmény megint nagyon rossz íz folyamatosan. Oda adtam egy nálam sokkal jobban értő embernek, kicserélt rajta mindent, tömítést vattát szálat, de változatlan a helyzet.
Valamivel még meg lehet menteni a dolgot, hogy ne kelljen 3 havonta egész fejet cerélni, vagy ez ilyen?
Valakinek valami ötlet?
Ez egy felújítható tank, ez addig nem megy tönkre ameddig el nem hagysz belőle egy csavart, vagy el nem törik.
Vegyél normális vattát, normális huzallal, mikor cserélni kell, cseréld mind a kettőt. A huzalt égesd ki picit, fele akkora teljesítményen, mint használod. Belülről kifelé kell felizzania kicsit (ne "600" watton nyomd neki percekig, csak épp hogy lásd). Majd ezután tedd bele a vattát. Vágd méretre, adj neki liquidet.
Köszi a választ.
Amiket írtál, így is történtek.
Láttam mikor a haverom megcsinálta, ért hozzá, alapvetően ő rendelte be nekem meg látott el tanácsokkal a használatával kapcsolatban.
Viszont lett egy javuló tendenciára utaló fejlemény, ami kicsit érdekesebb.
Ugyebár ki lett cserélve minden.
A vatta is be lett áztatva liquiddel, még is kis idő után rossz íze volt.
Bevilágítottam a vattához, és láttam hogy száraz.
Csepegtettem bele pár cseppet, láttam hogy nedves, jó íze van, körülbelül 1 napig.
Utána ismét érezhető az égett íz, és a vatta ismét száraz (látni a vatta szálait, amit nem lehetne ha nedves lenne, hiszen akkor össze áll egy egész egységbe)
Viszont amikor szívom, a tankból fogy a liquid, szóval a vattának a nedvszívóképességével feltételezem nincsen probléma.
Erre lenne valami ötlet esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!