Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szekszárdon a T-Pont-ba...

Szekszárdon a T-Pont-ba levágják a Telekom SIM-kártyámat, Vagy milyen kártya típusra cseréltessem ki?

Figyelt kérdés

És ingyen meg csinálják?

Régi számom lesz az új kártyám?

És 6000 Ft meg marad az új kártyán is?

4G kártyát adnak?

És kapok 1 honnap ingyen netet?

Ezekbe a telokba be tudjam tenni:

Samsung Galaxy Pocket Neo S5310

Doogee X5

Régi Samsung J700 telom már múlt hét óta kezdi megadni magát a gombok, már 2x volt szervizben.

Másik telom meg már tavasszal tönkre a Samsung E2550 Monte Slider, 8 évet bírt ki.

De akarok majd telon netezni is.

Csak sima feltöltőkártyást akarok mint most van.

2018. okt. 23. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A régi SIM-et a szolgáltató (legalábbis az enyém) ingyen kicseréli egy új 3 méretű, tehát minden eszközbe jó,és 4G-s (de csak akkor fog működni a 4G, ha 4G képes eszközbe teszed) SIM-re.

A telefonszámod és az egyenleged változatlanul megmaradnak az új SIM-en.

Én annak idején megtarthattam a régi SIM-et is, de mivel azt inaktiválták, már nem működött többet. Ezért felesleges is lenne azt elvenniük tőled, mivel úgyse jó már semmire (nem lesz 2 SIM-ed, az biztos).

A régi SIM-re mentett névjegyzék nem fog átkerülni az újra. De ha azt eleve telefonmemóriára tetted annak idején, akkor ezzel se lesz bajod, hogy ezt újraírogasd.

És ingyen mobilnetet nyilván nem fogsz kapni! Eleve ők tesznek nekünk szívességet azzal, hogy egyáltalán ingyen becserélték nekünk a SIM-et! Mire fel adjanak még ingyen netet is?!

2018. okt. 24. 11:37
 12/15 A kérdező kommentje:
Már vettem régebben kártyát a postán, és 1 honnapig ingyen netezhettem, ajándéként adják, fent van telekom oldalán is 1 gb net.
2018. okt. 24. 13:05
 13/15 A kérdező kommentje:
A PIN kódom meg változik?
2018. okt. 24. 13:39
 14/15 anonim ***** válasza:

"Már vettem régebben kártyát a postán, és 1 honnapig ingyen netezhettem, ajándéként adják, fent van telekom oldalán is 1 gb net."

Ja, de a kérdésből úgy tűnik, neked nem akaródzik másik kártyát venni másik számmal,mert csak akkor jár a net.

Döntsd el végre hogy mit akarsz.

"A PIN kódom meg változik?"

Igen, de tetszőlegesen megváltoztathatod, akár a régire ha úgy tetszik.

2018. okt. 24. 14:12
 15/15 A kérdező kommentje:

Miért elavult a kettő telom?

Nekem jó, és gyors.

Nekem az a elavult telefon mikkor hibás, ezért cseréltem ma le a kártyámat mert a régi teloim tönkre mentek. És már nem érdemes újra 5000 Ft-ért szervizbe vigyem.

2018. okt. 24. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!