Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » T-home analóg kábeltévé...

T-home analóg kábeltévé megbízhatóan működik?

Figyelt kérdés

Most szeretnék szolgáltatót váltani.

Tudom, hogy a digitálisnak jobb a minősége, de gondolom ahhoz olyan kábel is kellene, ami viszi a digitális jelet. Jelenleg sima antenna kábelem van. A másik, ami miatt nem kéne digitális, hogy 3 tv van, és ha mindegyikhez rendelnék set-top-box-ot, akkor kb. ugyanott lennék árban, mint a jelenlegi szolgáltatónál.

A mostani kábeltévémnél állandóan az van, hogy dörög-villámlik egyet, és elmegy az adás fél napokra. Kicsit már idegesítő.

T-home-osnál nincs ilyen gond?

Ja, és az IPTV-n is gondolkodtam, de nem igazán értem hogy megy a kábelezés, milyen kábel kell hozzá, meg azt olvastam róla, hogy akadozik néha a kép, meg várni kell sokat csatorna váltásnál. Ez tényleg így van?

TV-nek meg van egy LG plazma, mindenféle kimenettel, amiből a HDMI foglalt, mert az a számítógépre van kötve, ezt így is szeretném hagyni.

Bocsi, kicsit hosszú lett.

2010. jún. 24. 10:10
 1/3 anonim ***** válasza:

az analóg az analóg.. jönnek a csatornák olyan minőségben amilyenek, általában azt kapod amiért fizetsz. nagyon mellé nem nyúlsz.

digitális tv is koaxiális kábelen jön be, a jel digitális nem a kábel.

IPTV egyfajta internet alapú adatfolyamra épül, ezért hajlandó szakadozni, habár ez függ attól is, hol laksz. Nálunk van aki a város egyik feléből agyon dicséri, hogy hibátlan, más szidja a város másik részéből.

2010. jún. 26. 17:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Pont azért akarok váltani, mert jelenleg sem túl megbízható a vétel a szolgáltatómnál, pedig ez is analóg kábeltv. Azt hiszem maradok a sima analógnál, aztán majd meglátom.
2010. jún. 27. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:
T-t nem érdemes analóg kábelen meg főleg nem mert itt is ha dörög nincs adás :-(
2014. aug. 22. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!