Valaki rendelt már a Pixmania-tól? Megjött rendesen?
Figyelt kérdés
Most rendeltem tőlük egy objektívet, hát lehet hogy sz.rul fogok járni... átultaltam nekik a pénzt, már tegnap délelőtt odaért, azóta ülnek a rendelésemen, föl se adták úgy néz ki. Aztán rákerestem hogy miket írnak róluk, és majdnem mindenhol aztirják hogy csalók, nem küldik időben, vagy nem is küldik egyáltalán... és ha vissza akarod kapni a pénzed, az is hónapokba telik, és akkor még szerencséd volt. Nem néztek ki ilyennek, gondoltam ha 20 országban ott vannak akkor nem lehet gagyi cég. Másnak tapasztalat?2010. jún. 23. 23:14
1/4 anonim válasza:
Én egy ~27ezeres autórádiót rendeltem tőlük még tavaly októberben. Tudni kell, hogy nem Magyarországról szállítanak az esetek nagy részében, hanem Németországból vagy Belgiumból. A tegnap délelőtti utalást lehet, hogy még meg sem kapták, tehát ezért ülnek.
Nekem kiszállították rendben a kért cuccot. Kicsit drágák amúgy, de olyan autórádió tetszett meg, ami itthon nem volt kapható :)
2/4 A kérdező kommentje:
Tegnap délelőtt kaptam a levelet, hogy odaért... hétfőn utaltam. Szóval már megkapták, de ülnek rajta. Köszi a választ.
2010. jún. 24. 00:16
3/4 anonim válasza:
Ne rendelj, azt hallotam régebben, hogy nem a legjobb. De ez nem biztos hogy hiteles információ. :) Valaki megerősíti?
4/4 A kérdező kommentje:
Na akkor ideírom, hogyha valaki rájuk keres akkor ne ezt lássa: pár napot késtek, de azért korrekten megjött.
2010. jún. 28. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!