Leöntöttem a laptop billentyűzetet (Navon nx11) ötletek?
Figyelt kérdés
2018. okt. 7. 19:49
1/7 anonim válasza:
Ennek a laptopnak úgyis mindegy...
Áramtalanítsd (bár ha eddig nem tetted meg, akkor már rég meghalt), szedd szét, szárítsd ki amennyire lehet.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Este nem szeretném már szétszedni van rá esély hogy reggelre kiszárad? Mert most nemrég öntöttem le
2018. okt. 7. 20:12
3/7 anonim válasza:
Nem nagyon.
Holnap szedd szét akkor.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2018. okt. 7. 20:19
5/7 A kérdező kommentje:
De még úgysincs remény hogy kiszáradjon hogy csak egy kis víz ment rá kb egy korty?
2018. okt. 7. 20:48
6/7 Ypszilon1980 válasza:
Nem az a legnagyobb kérdés, hogy kiszárad-e, hanem az, hogy ha szétszeded és a folyadékot eltávolíthatod belőle, áttörlöd korróziógátló alkoholllal pl. (Alkonek), úgy van esély arra, hogy nem lesz baja később.
7/7 anonim válasza:
Reménykedni mindig lehet, csak ilyen tanácsot nem lehet adni, mert aki látott már elektrolízistől szétrohadt áramköröket, ilyenkor azonnal áramtalanít és azonnal bont, takarít, szárít.
Tehát én például felelős szakmabeliként nem mondhatom, hogy ráérsz, csak nyugodtan, mert ahhoz már túl sok tönkrement készüléket láttam, amit mások halogattak, kapcsolgattak, próbálkoztak, reménykedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!