Lehet-e akkumlátorban olyat kapni ami 1,5V AAA? . [tovább alul].
Figyelt kérdés
[Én úgy tudom,hogy ez mikro ceruza akkumlátor.Az 1,2-es akkumlátor megfelelő-e olyan elektronikai készülékekbe mint pl.: távirányító vagy egyéb ami 1,5-ös V-s elemet kér,vagy legalábbis ha megfelel,olyan-e a teljesítménye mint az 1,5-ösnek.]2010. jún. 23. 18:17
1/4 anonim válasza:
Igen, annak megfelelő. Tudtommal ez az 1.2 a maximális teljesítménye a 3A-s aksiknak.
2/4 anonim válasza:
az AAA tényleg mikro ceruza akksi, illetve elem! A tölthető akkumlátor kicsit kisebb feszültségű mint a mikroelem: 1,5 Volt helyett 1,2 Volt, de ennek ellenére ugyanúgy lehet használni, mint az elemeket (Bár egyes gyártók tiltják az akksikat)
3/4 ThodEE GoD válasza:
"ez az 1.2 a maximális teljesítménye a 3A-s aksiknak"
a feszültsége annyi teee, a teljesítmény az Watt
P=u*i
4/4 anonim válasza:
Lehet kapni.
Több helyen használom. Én OBI-ba vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!