Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Autó erősítő piros led világít...

Dávidbbc kérdése:

Autó erősítő piros led világít egyszer csak elhalkult kabelek akszi biztositekok jók mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2018. okt. 6. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:

nekem volt már 1x ilyen

a vastag kábel égett el belül, ránézésre jó volt...

A kis piros lámpa szerintem már akkor is ég ha kapcsolt jelet kap a fejegységtől..

2018. okt. 6. 12:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Ma atneztem mindent ujra húztam az aksitol az erősítő ig de semibugyan az a fejegyseg kapcsolja a ládát es egyből piros végig es meg se mukkan
2018. okt. 7. 16:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor a erősítőbe éget el valami?, es neked hogy oldódott meg a probléma
2018. okt. 7. 16:29
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem maga a kábel volt elégve de csak a belseje. amikor leszereltem igy bele láttam a szigetelésen belülre és a kábel külsején, azaz az ott lévő sodort szálakon nem látszott semmi, de a belső szálak szénné voltak égve, mármint belül a kábel közepén. Gondolom onnan nemtudott már elég áramhoz jutni. Esetedben így nemtudom, hogy mi lehet a bibi. gondolom szét kéne szedni és multiméterrel méregetni, h hol lehet a baj. Még egy tippem lenne mondjuk: nemtudom hány ilyen kis tolókapcsoló van rajta. amikkel ezt-azt állitgatsz. Ezek szeretnek szétesni nem érintkezni pláne ha nagy rezgéseknek van kitéve pl a mélyláda mellett. nézd meg jol a kis kapcsolokat ha megnyomkodod meg kapcsolgatod, h történik e valami..

a hangszorók amúgy teljesen süketek vagy van 1 kis sugásuk? lehet h a bemeneti jelnél van a baj..

2018. okt. 7. 17:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Teljesen nema a lada ezta állítható tekeroket megnezem rajtuk de mindig ha bekapocsoltam lehetet halani hogy a láda bekapocsolt.
2018. okt. 8. 00:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Amugy meik kábel röl van szó ami el égett?
2018. okt. 8. 00:23
 7/7 anonim ***** válasza:
a vastag 12 voltos egett el nekem belul
2018. okt. 8. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!