Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Smart TV miért nem csatlakozik...

Smart TV miért nem csatlakozik a hálózathoz?

Figyelt kérdés

Vettem egy Samsung Smart TV-t (4k-s).

Amikor megvettem egyből sikerült megtalálni a wifi-t és rá is tudtam csatlakozni.

Most meg azt írja, hogy "Nincs hozzáférés a hálózathoz"

A Vezeték nélküli hálózatot észreveszi (ki is van pipálva mellette)

Aztán rámegyek és azt írja, hogy a kapcsolat nem jött létre.

Van három ikon:

TV ---- Router ---- Föld gömb (internet)

Mind a három között piros X van. De van, hogy csak a Router és az Internet között van piros X.

Pedig az internet jó, meg a telefonom is rácsatlakozott a wifi-re és működik is. A TV-nél viszont nem.

Csak úgy sikerült megoldani a problémát, hogy újraindítottam a router-t és újra beírtam a jelszót a TV-n. De most mindig ezt kell csinálnom? Olyan, mintha nem tudna rácsatlakozni mert jelszavas és nem mentette el a jelszót. De be se tudom állítani, hogy elmentse.

Hogy lehetne megoldani? Vagy beállítani?

2018. okt. 6. 07:05
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

"Csak úgy sikerült megoldani a problémát, hogy újraindítottam a router-t és újra beírtam a jelszót a TV-n. De most mindig ezt kell csinálnom? "

Majd akkor írjál...addig nem kell.

2018. okt. 6. 10:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Inkább ne is válaszoltál volna...
2018. okt. 6. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs Ethernetkábel a közelben?

Használati útmutatóban sem írnak arról, hogy kell elmenteni?

Nekünk is Samsung tv-nk van, de ilyen probléma nem volt. Az elején rácsatlakoztunk, azóta működik.

2018. okt. 6. 16:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem írnak róla semmit :(
2018. okt. 6. 19:30
 5/5 P.O.C. ***** válasza:

Nekem is Samsung Smart TV -m van, igaz LAN -ot használom rajta a netet, de mikor még Wi-Fi -m volt sem csinált ilyet.

Az első amit csinálnék, hogy lefrissíteném a TV szoftverét pen drive -al.

Ha nem oldja meg, akkor érdemes felhívni a Samsung magyarországi supportját. Talán ők tudnak segíteni.

2018. okt. 6. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!