TV bekötése? Vettem egy Star Light 20DM3500 típusú TV-t, és a bekötéssel kapcsolatban, hogyha az elosztóból PCT IECF-9 típusú kábel jön ki, akkor az a TV melyik csatlakozójába kéne passzolnia?
Figyelt kérdés
Vettem egy Star Light 20DM3500 típusú TV-t, és a bekötéssel kapcsolatban, hogyha az elosztóból PCT IECF-9 típusú kábel jön ki, akkor az a TV melyik csatlakozójába kéne passzolnia?2018. okt. 4. 20:02
1/10 anonim válasza:
Kapaszkodj meg: a PCT IECF-9 csatlakozóba.
2/10 A kérdező kommentje:
az menne, csak sajna olyan nincs a tévén :D coax és ant 75 ohmos csatlakozó van rajta
2018. okt. 4. 20:07
3/10 anonim válasza:
Ne viccelj, a 75 ohmos koaxdugó lánykori elnevezése külföldi körökben IEC 9 mm-es (is).
Az meg egy kínai TV egyébként, felismerem a hátáról.
4/10 Wadmalac válasza:
5/10 A kérdező kommentje:
Most ugye az a baj, hogy a kábel ami jön az erősítőből az is anya, és a tévé kimenete is anya, tehát 2 anyát nem tudok összedugni.
2018. okt. 5. 08:11
6/10 anonim válasza:
Természetesen hölgyeknek is szívesen segítünk a fórumokon, csak kérdezz bátran.
Vásárolhatsz apa-apa átalakítót, ha nem tudod lecserélni a csatlakozót.
7/10 anonim válasza:
Vagy nevezhetjük toldónak, adapternek, ilyenre gondoltam:
Ha elfér lent, mert ezeknél a kínai TV-knél néhol olyan szűk a hely, hogy pl. a HDMI-kábel is meg kell törni a bedugáshoz. De van belőlük többféle kialakítású.
9/10 anonim válasza:
Én láttam már olyan videót, ahol két anyát összedugtak, de inkább nem linkelném be.
10/10 Wadmalac válasza:
#9: Trust me, I'm an engineer. :D
Egyszer én is kénytelen voltam ideiglenes megoldást találni, egy golyóstollbetét és alu ragasztószalag csodákra képes. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!