Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a notebookról?

Figyelt kérdés

[link]

Szóval az a helyzet, hogy böngészésre videónézésre illetve néha egy-egy Word dokumentum elkészítésére ( önéletrajz stb) kellene. Úgy gondolom erre megfelelne. De mégsem vagyok biztos magamban.

2018. okt. 3. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
4 G-st már ne vegyél. Nem szabad..
2018. okt. 3. 17:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát nem túl acélos de szerintem erre még elmegy.. (nem fog száguldani) azzal számolj h a web gépigénye is folyamatosan növekszik, ha most nehezen szolgálja ki, akkor 2 év mulva mégrosszabb lesz a helyzet..
2018. okt. 3. 17:51
 3/5 A kérdező kommentje:
4g alatt a ramot érted? Bocs nem vagyok egy zseni ebben a témában. Csak azt tudom, hogy jobb mint amit most használ.
2018. okt. 3. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:
gondolom arra értette. Nem lehetetlen egy gépet 4 Gb rammal használni, de télleg van h egy pár weblap képes bezabálni az egészet.. ezért irtam fentebb h nem túl acélos, a Cpu se egy jövöbe mutató. ettől függetlenül én nem nevezném se szarnak se használahtatlannak, de télleg inkább egyszerűbb dolgokra időszakos hasznáaltra jo... állando használatra nemhiszem, h annyira jo mert ha valami folyamatosan lassu meg szaggat rajta az ember csak kitépi a haját.. :) utálok ár-ba tanácsot adni de szerintem 80-90 000 ft körül azért ennél lényegesen használhatobb notik vannak.
2018. okt. 3. 19:24
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ugyan Celeron, amiért nem rajongok egyáltalán, de SSD van benne, amitől arra, amire neked kell, tökéletesen megfelel.

2018. okt. 3. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!