Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mással is ilyen a FiberNet?

Mással is ilyen a FiberNet?

Figyelt kérdés

Kezdődött azzal, hogy elkeveredett pár csekk, ami nem volt befizetve, ebben én voltam a hibás. A számlán mini betűkkel tüntették fel, a hátralákot. Ezt nem néztem meg soha, csak fizettem be a kiküldött csekket, tehát itt is én voltam a hibás. Viszont mivel az elmaradás nem került befizetésre, kijötettek, és minden szolgáltatást kiköttek. Én úgy gondolom, talán előtte egy értesítést megérdemeltem volna az elmaradásról. Vagy nem?

Rendeztem mindent, visszakötötték, persze jó borsos áron, talán ezért nem is küldenek ki értesítőt. Azóta viszont nem küldtek csekket, egész tegnapig. Ebben benne van az előző két havi (amiről nem küldtek se számlát, se csekket) meg már előre a július havi. És most fizessek be több mint 20 000ft-ot egy összegben. Ilyet csinálhatnak egyáltalán?

2010. jún. 23. 12:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Engem felhívott tőlük egy kedves női hang is, hogy mikor tudom befizetni az elmaradást. Két hetet mondtam, be is tartottam, a posta már kevésbé... Egyik nap kikötötték, másik nap vissza :) Mivel eddig is hihetetlenül korrektek voltak, nem gondolom, hogy beszednék a visszakötést, főleg hogy igazából meg kellett volna érkezzen korábban a befizetés, és talán még a kikötés is kicsit belül volt két héten :) ami szintén korrekt: nem az a két nap lesz a fordulópont, teljesen tiszta, hogy vannak, akik kimondottan élvezik az adósként balhézást a "nagyokkal" stb... Ez persze rajtad nem sokat segít, de tudnod kell, ilyen is van. Sok múlhat a részleteken talán, de igazán a véletlenen is...
2010. jún. 23. 13:07
 2/2 anonim válasza:
Nekem is sokat linkeskedtek, de aztán bocsánatot kértek írásban.
2010. jún. 23. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!