Mással is ilyen a FiberNet?
Kezdődött azzal, hogy elkeveredett pár csekk, ami nem volt befizetve, ebben én voltam a hibás. A számlán mini betűkkel tüntették fel, a hátralákot. Ezt nem néztem meg soha, csak fizettem be a kiküldött csekket, tehát itt is én voltam a hibás. Viszont mivel az elmaradás nem került befizetésre, kijötettek, és minden szolgáltatást kiköttek. Én úgy gondolom, talán előtte egy értesítést megérdemeltem volna az elmaradásról. Vagy nem?
Rendeztem mindent, visszakötötték, persze jó borsos áron, talán ezért nem is küldenek ki értesítőt. Azóta viszont nem küldtek csekket, egész tegnapig. Ebben benne van az előző két havi (amiről nem küldtek se számlát, se csekket) meg már előre a július havi. És most fizessek be több mint 20 000ft-ot egy összegben. Ilyet csinálhatnak egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!