Egy kamerás megfigyelő rendszert alakítok ki éppen a családi házunknál. A rögzítő, a router, a központi tápegység és egy szünetmentes táp a padláson fog helyet kapni, hogy kellően el legyen rejtve. Mibe tegyem?
Én inkább beraknám a spájzba egy kulccsal zárható fém kapcsolószekrénybe, 10-20 Forint közötti árban sokféle méretet találni.
A fűtés egyszerű, termosztát + 40-50 Wattos fűtőtest, de nyáron a padláson alapból 50-60 fok van, ha még berakod egy zárt dobozba az eszközöket, ott lesz 70 fok is, az elektronika 2 héten belül meghal. 60 fokos térben nem tudod hűteni sem, ki kellene vezetni mindent a szabadba, hőcserélő rendszert kialakítani, megépíteni.
A padláson tele van minden rovarokkal, esetleg rágcsávókkal is, azok ellen is kellene védekezni.
A padlást nem ajánlom.
Ez paranoia. Én biztonsági rendszereket telepítek, ha valaki azt kéri, tegyük a központot a padlásra, többet nem lát. Találkoztam már riasztó központtal is padláson, évente meghalt az akku, szervizelni kell macerás, darazsak minden... Full eszeveszett hülyeség az ilyen.
Ha azt akarod megmaradjon a felvétel egy betörés után, rögzítsd őket távolra (felhőbe, szomszédhoz, cimborához, bárhova ami nem otthon van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!